Kaupunki ja päätöksenteko

Aiheeseen liittyviä uutisia

1500 järvenpääläistä vastasi keskustan ja Rantapuiston kehittämiseen

Asukaskysely Järvenpään keskustan ja Rantapuiston kehittämisestä sai kaupunkilaiset liikkeelle. Vastauksia saatiin noin 1500, joista 310 esitti kiinnostuksen osallistua jatkossakin kehitystoimintaan.

4.7.2024
Asuminen ja ympäristö, Elinkeinot ja yrittäjyys, Kaavoitus, Kaupunki ja päätöksenteko, Kehittäminen ja hanketyö, Maankäyttö ja kaavoitus, Osallistu ja vaikuta, Turvallinen arki, Viestintä ja markkinointi, Ympäristö ja luonto
Haluatko vaikuttaa nuorten asioihin? Nuorisovaltuuston vaalit tulossa

Järvenpään nykyisen nuorisovaltuuston kaksivuotinen toimikausi on päättymässä vuoden 2024 lopussa. Uusi nuorisovaltuusto vuosille 2025–2026 valitaan joulukuussa. Nuorisovaltuusto eli nuva on nuorten mahdollisuus vaikuttaa.

3.7.2024
Kaupunki ja päätöksenteko, Nuorisopalvelut, Nuorten Järvenpää, Opetus ja kasvatus, Osallistu ja vaikuta
Järvenpään kaupunginhallituksen päätöksiä 17.6.2024

Järvenpään kaupunginhallitus päätti maanantaisessa kokouksessaan JYK 2 -hankkeen toteutuksen valmistelulinjauksista. Kaupunginjohtajan esitys oli, että hankkeessa olisi edetty aiemmin 

18.6.2024
Kaupunki ja päätöksenteko
Kaupungin toiminta- ja kohdeavustuksia haetaan jatkossa marraskuun alkuun mennessä

Järvenpään kaupunki myöntää vuosittain toiminta- ja kohdeavustuksia (liikunta, hyvinvointi, nuoriso, kulttuuri) järvenpääläisille yhdistyksille ja yleishyödyllisille toimijoille. Toiminta- ja kohdeavustuksia haetaan jatkossa 1. marraskuuta mennessä. 

17.6.2024
Avustukset, Hyvinvointi ja terveys, Osallistu ja vaikuta, Vapaa-aika ja harrastaminen
Lisää uutisia
Jaa juttu: