DaisyFamily

Järvenpään kunnallisessa varhaiskasvatuksessa on käytössä huoltajille tarkoitettu DaisyFamily -sovellus, jonka kautta varhaiskasvatuksen päivittäinen asiointi on helppoa ja sujuvaa.

DaisyFamilyn kautta huoltajat näkevät lapsensa varhaiskasvatusta koskevia tietoja, kuten voimassaolevan varhaiskasvatussuhteen ja lapsen varhaiskasvatussuunnitelman. DaisyFamily mahdollistaa myös varhaiskasvatuksen ja kodin välisen viestinnän.

DaisyFamilyn kautta huoltajat ilmoittavat lapsen päivittäiset varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen osallistumisen ajat tai poissaolot. Huoltajien on mahdollista myös päivittää omia tietojaan DaisyFamilyn kautta. Myös varhaiskasvatuksen valokuvauslupia voi ylläpitää DaisyFamilyssä.

DaisyFamily -sovelluksen käyttö on mahdollista joko verkkoselaimella tai älypuhelimelle ladattavalla sovelluksella. Kirjautuminen tapahtuu ensimmäisen kerran vahvan tunnistautumisen kautta (pankkitunnukset tai mobiilivarmenne), minkä jälkeen sovellukseen on mahdollista luoda oma salasana kirjautumisen nopeuttamiseksi. Käyttäjätunnus muodostuu etu- ja sukunimestä.

Jaa juttu: