Lapsi varhaiskasvatuksessa

Lapsen varhaiskasvatuksen aloitus vaikuttaa usein koko perheen arkeen. Kyseessä voi olla perheen ensimmäinen lapsi, jolloin uusi tilanne mietityttää ja herättää paljon kysymyksiä. Varhaiskasvatus saattaa myös olla tuttua jo useamman lapsen ajalta, mutta toisinaan joitain käytäntöjä on tarpeen tarkistaa.

Tästä osiosta löydät hyödyllistä tietoa sekä varhaiskasvatuksen aloitusvaiheeseen että myös pidemmälle matkan varrelle.

Palautteen antaminen

Otamme mielellämme vastaan palautetta palveluistamme. Palautetta voi antaa joko suoraan päiväkodin johtajalle etunimi.sukunimi@jarvenpaa.fi tai laittamalla viestiä kaupungin palautejärjestelmän kautta.

Palautekanava

Aiheeseen liittyviä uutisia

Varhaiskasvatuksen joulun aika

Varhaiskasvatuksessa kartoitetaan parhaillaan lasten joulunajan 23.12.2022–8.1.2023 varhaiskasvatuksen tarvetta. Varattujen varhaiskasvatustuntien perusteella järjestetään lapsiryhmät ja niihin riittävä henkilökunta. Osa 

14.11.2022
Varhaiskasvatus
Pidä pääsi – avoin ilta nuorten asioista kiinnostuneille

Kokemuspuhetta, tietoa ja selviytymistarinoita nuorten päihteiden käytöstä. Tilaisuus huoltajille ja kaikille nuorten asioista kiinnostuneille 29.11. klo 18-20 Järvenpää-talolla.

2.11.2022
Nuorisopalvelut, Nuorten Järvenpää, Opetus ja kasvatus, Perusopetus, Varhaiskasvatus
Muutoksia varhaiskasvatuksen järjestämispaikkoihin – syynä lasten osallistumisasteen nousu

Jotta päiväkotipaikat pystytään järjestämään kaikille niitä tarvitseville, varhaiskasvatuksen järjestämispaikkoihin on tarve tehdä muutoksia.

12.10.2022
Opetus ja kasvatus, Varhaiskasvatus
Esiopetuspaikan osoittaminen kaudelle 2023–2024

Järvenpään esiopetukseen ilmoittautumisessa on tapahtumassa muutoksia seuraavaa esiopetuskautta koskien. Tämä tiedote on alustava tiedoksianto esiopetuksen tulevista muutoksista. Tarkempi 

10.10.2022
Opetus ja kasvatus, Varhaiskasvatus
Lisää uutisia
Jaa juttu: