Alle 20-vuotiaiden harrastustoiminnan rajoitetusta avaamisesta Järvenpäässä 1.2. alkaen

Keusote on tänään linjannut koronasuositusten ja rajoitusten säilyvän ennallaan 28.2.21 asti muilta osin, mutta alle 20-vuotiaiden harrastustoimintaa on päätetty avata rajoitetusti. Edelleen suositaan ulkona tapahtuvaa harrastamista ja yksilöharjoittelua. Linkki Keusoten tiedotteeseen.

Järvenpäässäkin sisäliikuntatiloja aletaan avata ensi maanantaista 1.2. alkaen koronaturvallisuus mahdollisimman hyvin huomioiden. Järvenpään tartuntaluvut ovat viime päivinä olleet muita Keusote-kuntia korkeammat, joten pyydämme varautumaan siihen, että päätöksiä ja ohjeistuksia muutetaan pikaisellakin aikataululla, jos tartuntatilanne sitä edellyttää.

Kaupungin sisäliikuntatiloja käyttävät seurat kutsutaan huomenna lauantaina 30.1. Teamsiin keskustelutilaisuuteen, jossa ovat mukana Järvenpään kaupunginjohtaja ja Keusoten tartuntatautilääkäri.

Alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten pienryhmäharjoittelu mahdollistetaan sisätiloissa enintään 10 lapsen/nuoren ryhmissä. Harjoittelussa tulee noudattaa turvaetäisyyksiä (vähintään 2 m) sekä muita THL:n turvaohjeistuksia.

Eri liikuntatiloista annetaan tilakohtaisia rajoituksia ja toimintaohjeita, jotka on kerrottu liikuntapalveluiden tiedotteessa. Uimahalli avataan alle 20-vuotiaiden pienryhmäharjoittelulle aikaisintaan torstaina 4.2. Koululaisten uimakouluja ei helmikuun aikana järjestetä.

Myös Järvenpään Opisto ja Keskisen Uudenmaan musiikkiopisto aloittavat alle 20-vuotiaiden lähiopetuksen pienryhmissä turvallisuusmääräyksiä noudattaen. Osallistujien huoltajia on informoitu järjestelyistä erikseen. Nuorisopalvelut järjestää kohdennettua pienryhmätoimintaa Temalilla turvallisuusmääräyksiä noudattaen. Perhetoimintaa ei aloiteta sisätiloissa Joutsikissa tai MLL:n Keltasirkussa helmikuussa.

Jaa juttu: