Urheiluseurat ja yhdistykset

Järvenpään kaupungin liikuntapalveluiden hallinnoimia tiloja (uimahalli, liikuntahalli, jäähalli, liikuntakeskus Piironen, koulujen ja päiväkotien liikuntasalit, Seuratalo sekä ulkokentät- ja alueet) voi käyttää toimijan toteuttaessa terveysturvallisuusvelvoitteensa toimintansa erityispiirteet huomioon ottavalla tavalla. Toiminnan (harjoitus, kilpailu tms.) järjestäjä vastaa toiminnan terveysturvallisuudesta.

Järvenpäässä noin 90 urheiluseuraa

Järvenpäässä toimii noin 90 urheiluseuraa, jotka tarjoavat harrastusmahdollisuuksia, toimintaa ja tapahtumia useissa eri lajeissa niin lapsille kuin aikuisillekin. Useat eri liikuntayritykset ja yhdistykset järjestävät myös monenlaista ohjattua liikuntatoimintaa.

Urheiluseurojen ja liikuntatoimintaa järjestävien yhdistysten yhteystietoja löytyy yhdistysrekisteristä.

Liikuntapalvelut on seurojen ja yhdistysten liikuntatoiminnan tiedottamisessa apuna ja kokoaa listoja alle kouluikäisten, alakoululaisten, nuorten, perheiden ja matalan kynnyksen sekä soveltavan liikunnan harrastustarjonnasta.

Yleisesti avoimista ja osallistujille maksuttomista liikuntatapahtumista pyritään jakamaan tietoa liikuntapalveluiden kautta, jos tieto toiminnasta tulee hyvissä ajoin järjestäjätaholta. Ensisijaisesti seurojen ja yhdistysten kannattaa ilmoittaa tapahtumansa ja muu avoin toimintansa Järvenpään tapahtumakalenterissa.

Liikunnan avustuksista löytyy tietoa linkistä.

Liikuntatilojen vakiovuorojen hakuajat:
Kesäkausi 2023:
– Kentät ja alueet sekä kesäjäät haettava 31.1.2023 mennessä
* Kentät ja alueet haettavissa aikavälille 17.4.-31.12.2023 (säävaraus).
* Kesäjäät haettavissa aikavälille 17.4.-8.8.2023 (jäähallin huoltosulku alustavasti 23.6.-23.7.2023).
– Koulujen ja päiväkotien liikuntasalien sekä liikuntakeskus Piirosen liikuntatilojen kesävuorot 18.4.2023 mennessä, huoltoviikot pyritään ilmoittamaan ajoissa ennen hakuajan päättymistä.
Toimintakausi 2023-2024:
– Liikuntalaitokset (uimahalli, liikuntahalli, jäähalli, liikuntakeskus Piironen), koulujen ja päiväkotien liikuntasalit haettava 28.2.2023 mennessä
* Haettavissa aikavälille 9.8.2023-1.6.2024.

Vuorojen jakotilaisuuksien ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

Linkki tilavarausten sivulle: /vapaa-aika-ja-harrastaminen/vuokrattavat-tilat/tilojen-varaaminen-timmin-kautta

Jaa juttu: