Liikunta ja ulkoilu

Kesäkauden 2022 esitettä voit selata tässä:

Tästä voit ladata esitteen pdf-muodossa: ja-rvenpa-a-n-vapaa-aika-ja-harrastaminen-esite-kesa-2022.pdf (jarvenpaanopisto.fi)

Tuusulanjärven monitoimiradan kunnostus päättynyt. Tuusulanjärven luistelurata on suljettu rata-alueelle muodostuneiden uveavantojen vuoksi. Jäälle syntyneiden reikien vuoksi raskailla työkoneilla ei voida mennä jäälle, joten monitoimiradan kunnostaminen työkoneilla lopetetaan tämän talven osalta. Työntekijöiden työturvallisuutta ei voida taata jäähän tulleiden isojen reikien ja avantojen takia. Järvenpään liikuntapalvelut pahoittelee tilannetta, mutta muistuttaa, että maastossa olevia hiihtoväyliä ylläpidetään niin kauan kuin lunta on riittävästi hiihtoväylien kunnostukseen.

Järvenpään kaupungin liikuntapalveluiden hallinnoimia tiloja (Uimahalli, liikuntahalli, jäähalli, liikuntakeskus Piironen, koulujen ja päiväkotien liikuntasalit, Seuratalo sekä ulkokentät- ja alueet) voi käyttää toimijan toteuttaessa terveysturvallisuusvelvoitteensa toimintansa erityispiirteet huomioon ottavalla tavalla. Toiminnan (harjoitus, kilpailu tms.) järjestäjä vastaa toiminnan terveysturvallisuudesta. Tartuntatautilain mukaiset hygieniavaatimukset voimassa kesäkuun loppuun asti koko Suomessa

Liikuntapalvelujen tila-, palvelu- ja pääsymaksuja on korotettu 5% vuodelle 2022. Liitteenä on yhdistelmä Hyvinvointilautakunnan sekä Opetus- ja kasvatuslautakunnan alaisesta toiminnasta perittävistä maksuista 1.1.2022 alkaen. Maksuissa ja taksoissa on noudatettu lautakunnan ja kaupunginvaltuuston aiemmin antamia linjauksia. Lisätietoja täältä.

Järvenpäässä on monipuoliset mahdollisuudet sekä omatoimiseen että ohjattuun liikuntaan ja ulkoiluun erilaisissa ympäristöissä. Uusi Juholanmäen pesäpallokenttä, Rantapuiston skeitti- ja senrioripuistot, Vanhankylänniemen luontopolut, Lemmenlaakson frisbeegolfrata ja lukuisat muut liikuntapaikat kutsuvat viettämään aikaa ja liikumaan.

Tarjoamme nykyaikaiset ja turvalliset liikuntapaikat sekä ammattitaitoista liikunnanohjausta kuntalaisille.

Lähde liikkeelle kanssamme ja tutustu tarjontaamme!

Tila- ja palveluhinnaston löydät tästä.

Timmin varauskalenteriin pääset täältä.

Ollaan ilokseen liikkuvia järvenpääläisiä!

Järvenpään kaupunki edistää omalta osaltaan meidän järvenpääläisten liikkumista. Siksipä laadimme Järvenpään kaupungin liikkumisohjelman 2021 – 2024, jonka tavoitteena on saada kaupunkilaiset liikkumaan enemmän ja istumaan vähemmän.

Tutustu #Ilokseen #Liikkuva #Jäkeläinen -liikkumisohjelmaan.

Vapaa-ajan palvelupiste

Vapaa-ajan palvelupiste neuvoo, ohjaa ja auttaa sinua vapaa-ajan harrastamisen asioissa.
Puhelinpalvelu p. (09) 2719 2498 avoinna ma-ke klo 10-15, to 11-18 ja pe 9-13.

Huom! Asiakaspalvelumme on avoinna pe 20.5.2022 klo 9-12.30 ja suljettu perjantaina 27.5.2022.

Jaa juttu: