Liikunta ja ulkoilu

Lokakuu on ikäkuu! Eläkeläiskortilla maksutta Piirosen kuntosalin vapaaharjoitteluvuoroille koko lokakuun ajan ja uimahallille uimaan tai kuntosalille viikon 43! Lisätietoa liitteestä.

Järvenpäässä on monipuoliset mahdollisuudet sekä omatoimiseen että ohjattuun liikuntaan ja ulkoiluun erilaisissa ympäristöissä. Esimerkiksi Juholanmäen pesäpallokenttä, Rantapuiston skeitti- ja senioripuistot, Vanhankylänniemen luontopolut, Lemmenlaakson frisbeegolfrata ja lukuisat muut liikuntapaikat kutsuvat viettämään aikaa ja liikumaan.

Tarjoamme nykyaikaiset ja turvalliset liikuntapaikat sekä ammattitaitoista liikunnanohjausta kuntalaisille.

Järvenpään kaupungin liikuntapalveluiden hallinnoimia tiloja (Uimahalli, liikuntahalli, jäähalli, liikuntakeskus Piironen, koulujen ja päiväkotien liikuntasalit, Seuratalo sekä ulkokentät- ja alueet) voi käyttää toimijan toteuttaessa terveysturvallisuusvelvoitteensa toimintansa erityispiirteet huomioon ottavalla tavalla. Toiminnan (harjoitus, kilpailu tms.) järjestäjä vastaa toiminnan terveysturvallisuudesta.

Lähde liikkeelle kanssamme ja tutustu tarjontaamme!

Tila- ja palveluhinnaston löydät tästä.

Timmin varauskalenteriin pääset täältä.

Ollaan ilokseen liikkuvia järvenpääläisiä!

Järvenpään kaupunki edistää omalta osaltaan meidän järvenpääläisten liikkumista. Siksipä laadimme Järvenpään kaupungin liikkumisohjelman 2021 – 2024, jonka tavoitteena on saada kaupunkilaiset liikkumaan enemmän ja istumaan vähemmän.

Tutustu #Ilokseen #Liikkuva #Jäkeläinen -liikkumisohjelmaan.

Vapaa-ajan palvelupiste

Vapaa-ajan palvelupiste neuvoo, ohjaa ja auttaa sinua vapaa-ajan harrastamisen asioissa.
Puhelinpalvelu p. (09) 2719 2498 avoinna ma-ke klo 10-15, to 11-18 ja pe 9-13.

Jaa juttu: