Liikunta ja ulkoilu

Aluehallintoviraston määräyksestä kaikki seuraavat urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat Järvenpään kaupungin liikuntatilat suljetaan ajanjaksolla 28.12.2021-24.1.2022: uimahalli, liikuntahalli, jäähalli, Liikuntakeskus Piironen, koulujen ja päiväkotien liikuntasalit sekä Seuratalo. Edellä mainittuja tiloja voidaan kuitenkin käyttää vuonna 2003 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ja nuorten ohjattuun harrastustoimintaan sekä lakisääteisten palvelujen toteuttamiseen. Tämä päätös ei koske ammattiurheilemista. Toiminnan (harjoitus, kilpailu tms.) järjestäjä vastaa toiminnan terveysturvallisuudesta. Tarkemmat toimintaperiaatteet löydät täältä.

Liikuntapalvelujen tila-, palvelu- ja pääsymaksuja on korotettu 5% vuodelle 2022. Liitteenä on yhdistelmä Hyvinvointilautakunnan sekä Opetus- ja kasvatuslautakunnan alaisesta toiminnasta perittävistä maksuista 1.1.2022 alkaen. Maksuissa ja taksoissa on noudatettu lautakunnan ja kaupunginvaltuuston aiemmin antamia linjauksia. Lisätietoja täältä.

Järvenpäässä on monipuoliset mahdollisuudet sekä omatoimiseen että ohjattuun liikuntaan ja ulkoiluun erilaisissa ympäristöissä. Uusi Juholanmäen pesäpallokenttä, Rantapuiston skeitti- ja senrioripuistot, Vanhankylänniemen luontopolut, Lemmenlaakson frisbeegolfrata ja lukuisat muut liikuntapaikat kutsuvat viettämään aikaa ja liikumaan.

Tarjoamme nykyaikaiset ja turvalliset liikuntapaikat sekä ammattitaitoista liikunnanohjausta kuntalaisille.

Lähde liikkeelle kanssamme ja tutustu tarjontaamme!

Ollaan ilokseen liikkuvia järvenpääläisiä!

Järvenpään kaupunki edistää omalta osaltaan meidän järvenpääläisten liikkumista. Siksipä laadimme Järvenpään kaupungin liikkumisohjelman 2021 – 2024, jonka tavoitteena on saada kaupunkilaiset liikkumaan enemmän ja istumaan vähemmän.

Tutustu #Ilokseen #Liikkuva #Jäkeläinen -liikkumisohjelmaan.

Vapaa-ajan palvelupiste

Vapaa-ajan palvelupiste neuvoo, ohjaa ja auttaa sinua vapaa-ajan harrastamisen asioissa.
Puhelinpalvelu p. (09) 2719 2498 avoinna ma-ke klo 10-15, to 11-18 ja pe 9-13.

Huom! Huom! Torstaina 13.1. klo 16 jälkeen paikan päällä tapahtuvasta asiakaspalvelusta pyydämme ottamaan yhteyttä puhelimitse 09-2719 2498 ja sopimaan.

Jaa juttu: