Liikunnanohjauspalvelut

Ikäihmisten ohjattu liikuntahetki Cooperin päiväkodin liikuntasalissa on peruttu tänään 25.4.2022 klo 12-12:45. Ryhmä kokoontuu seuraavan kerran viikolla 35.

Kesäkauden 2022 esitettä voit selata tässä:

Tästä voit ladata esitteen pdf-muodossa: ja-rvenpa-a-n-vapaa-aika-ja-harrastaminen-esite-kesa-2022.pdf (jarvenpaanopisto.fi)

Järvenpään Opiston ja liikuntapalveluiden tarkat kurssitiedot ja ilmoittautumiset löydät täältä:
www.opistopalvelut.fi/jarvenpaa

Uudistuneesta esitteestämme löydät kurssit ja muuta tärkeää tietoa näppärästi! Klikkaamalla kurssin otsikkoa tai koodia pääset lukemaan tarkemman kurssikuvauksen ja ilmoittautumaan kurssille. Sisällysluettelosta pääset siirtymään klikkaamalla suoraan haluamaasi osioon.

Aikuisten ohjattu ryhmätoimintaa sisätiloissa aloitettu viikolla 6 ma 7.2.2022 alkaen.
Huomioimme perutut kerrat kurssimaksuissa.

Liikuntapalvelujen tila-, palvelu- ja pääsymaksuja on korotettu 5% vuodelle 2022. Liitteenä on yhdistelmä Hyvinvointilautakunnan sekä Opetus- ja kasvatuslautakunnan alaisesta toiminnasta perittävistä maksuista 1.1.2022 alkaen. Maksuissa ja taksoissa on noudatettu lautakunnan ja kaupunginvaltuuston aiemmin antamia linjauksia. Lisätietoja täältä.

Lapsille, nuorille ja perheille tarjoamme muun muassa temppuratoja, liikuntakerhoja, uimakouluja ja soveltuvaa liikuntaa. Työikäisille ja ikäihmisille tarjoamme kuntoliikuntaa, kuntosalitoimintaa, vesiliikuntaa ja liikuntapäivystyksiä.

Digitaaliset liikuntapalvelut
Liikunnanohjaajien tekemiä jumppavideoita ja muuta materiaalia löydät liikuntapalveluiden facebookista ja youtubesta.

Liikunnanohjaajan tavoitat puhelimitse tiistaisin klo 10-11.30 p. 040 315 2542 ja sähköpostitse liikunnanohjaajat.liikuntapalvelut@jarvenpaa.fi

Jaa juttu: