Vapaa-aika ja harrastaminen

Vinkkejä vapaa-aikaan ja harrastamiseen!

Järvenpäässä on tarjolla harrastusmahdollisuuksia joka lähtöön – hikiurheilusta taiteiluun ja kudonnasta kielten opiskeluun. Sinulla on mahdollisuus osallistua vapaaehtoisena järjestöjen ja yhteisöjen toimintaan ja olla itse aktiivisesti luomassa uutta toimintaa. Tutustu mahdollisuuksiin ja etsi se oma juttu!

Järvenpään Opiston ja liikuntapalvelujen kurssit

Järvenpään Opiston ja liikuntapalvelujen kevään 2024 vapaa-ajan ja harrastamisen esite digiversiona on nyt ilmestynyt! Tutustu kurssitarjontaamme!

Järvenpää-info

Vapaa-ajan ja harrastamisen palvelut, mm. Järvenpään Opiston ja liikuntapalvelujen asiakaspalvelu mukaan lukien kurssi-ilmoittautumiset ja kurssimaksuasiat Järvenpää-infossa.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Kaupungin toiminta- ja kohdeavustuksia haetaan jatkossa marraskuun alkuun mennessä

Järvenpään kaupunki myöntää vuosittain toiminta- ja kohdeavustuksia (liikunta, hyvinvointi, nuoriso, kulttuuri) järvenpääläisille yhdistyksille ja yleishyödyllisille toimijoille. Toiminta- ja kohdeavustuksia haetaan jatkossa 1. marraskuuta mennessä. 

17.6.2024
Avustukset, Hyvinvointi ja terveys, Osallistu ja vaikuta, Vapaa-aika ja harrastaminen
Syksyn 2024 vapaa-ajan ja harrastamisen digiesite on nyt luettavissa!

Järvenpään Opiston ja liikuntapalvelujen lukuvuoden 2024-2025 tarjontaan on nyt mahdollista tutustua digiesitteessä.

12.6.2024
Vapaa-aika ja harrastaminen
Kulttuurikukkulan kuhinat tulee taas!

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty ja suuren suosion saavuttanut Kulttuurikukkulan kuhinat -tapahtuma järjestetään jälleen Järvenpään Kulttuurikukkulan kulmilla eli Järvenpää-talolla, Järvenpään taidemuseossa ja kaupunginkirjastossa. Täysin maksuton ohjelma houkuttelee kaupunkilaisia viettämään yhdessä mukavaa kesäpäivää lauantaina 17.8. 2024 klo 10–13.30.

30.5.2024
Järvenpään Opisto, Kirjastopalvelut, Kulttuuri, Lapsiperheet, Matkailu, Tapahtumat, Vapaa-aika ja harrastaminen
Unelmien liikuntapäivä Järvenpäässä on monipuolisen liikkumisen pop up -päivä to 6.6.

Unelmien liikuntapäivä on kaikenlaisen liikkumisen rento tapahtuma, johon kuka tahansa voi osallistua! Ohjattua liikuntaa, mielenkiintoisia lajikokeiluja kuten asahia, memodancea, minigolfia, pakopeliä, streetdancea ja hupailu-olympialaisia.

17.5.2024
Liikunta ja ulkoilu, Osallistu ja vaikuta, Tapahtumat, Vapaa-aika ja harrastaminen
Lisää uutisia
Jaa juttu: