Vapaa-aika ja harrastaminen

Vinkkejä vapaa-aikaan ja harrastamiseen!

Järvenpäässä on tarjolla harrastusmahdollisuuksia joka lähtöön – hikiurheilusta taiteiluun ja kudonnasta kielten opiskeluun. Sinulla on mahdollisuus osallistua vapaaehtoisena järjestöjen ja yhteisöjen toimintaan ja olla itse aktiivisesti luomassa uutta toimintaa. Tutustu mahdollisuuksiin ja etsi se oma juttu!

Järvenpään Opiston ja liikuntapalvelujen kurssit

Järvenpään Opiston ja liikuntapalvelujen syksyn 2023 vapaa-ajan ja harrastamisen esite digiversiona on nyt ilmestynyt! Tutustu kurssitarjontaamme!.

Järvenpää-info

Vapaa-ajan ja harrastamisen palvelut, mm. Järvenpään Opiston ja liikuntapalvelujen asiakaspalvelu mukaan lukien kurssi-ilmoittautumiset ja kurssimaksuasiat Järvenpää-infossa.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Uimahallin monitoimi-, terapia- ja tenava-altaat poissa käytöstä ainakin 6.10. asti

Järvenpään uimahallin monitoimialtaassa uusitaan rikkoutuneita laattoja, jonka vuoksi monitoimi-, terapia- ja tenava-altaat ovat olleet poissa käytöstä 25.9. lähtien. 

27.9.2023
Liikunta ja ulkoilu, Vapaa-aika ja harrastaminen
Oma Järvenpää kokoaa kaupungin digiasioinnin yhteen paikkaan – uusi palautepalvelu on nyt kuntalaisten käytössä

Järvenpään kaupungin tavoitteena on uudistaa digitaalisia asiointipalvelujaan asukkaiden helposti löydettäviksi ja käytettäviksi. Tavoitteen saavuttamiseksi kaupunki otti keväällä 2023 käyttöön uuden Oma Järvenpää -digiasiointipalvelun. Syyskuussa kuntalaisten käyttöön avautui uusi palautepalvelu. 

21.9.2023
Asiakaspalvelu, Osallistu ja vaikuta, Palvelut
Uimahallin monitoimi-, terapia- ja tenava-altaat poissa käytöstä 25.9. alkaen korjaustöiden vuoksi

Uimahallin monitoimialtaan korjaustöiden vuoksi monitoimi-, terapia- ja tenava-altaat ovat poissa käytöstä 25.9. alkaen.

13.9.2023
Liikunta ja ulkoilu, Vapaa-aika ja harrastaminen
Musiikin iloa Järvenpäähän yhteistyöllä Suomalaisen barokkiorkesterin kanssa

Järvenpään kaupunki ja Järvenpään seurakunta ovat tehneet kolmenkeskistä konserttiyhteistyötä Suomalaisen barokkiorkesterin kanssa vuodesta 2021 alkaen. Jatkoa on luvassa ainakin vuoteen 2027 yhteistyösopimuksen merkeissä. Yhteistyön taustalla häärii henkilöitä, jotka ovat musiikin ammattilaisia itsekin.

4.9.2023
Kulttuuri, Tapahtumat, Vapaa-aika ja harrastaminen
Lisää uutisia
Jaa juttu: