Vapaa-aika ja harrastaminen

Vinkkejä vapaa-aikaan ja harrastamiseen!

Järvenpäässä on tarjolla harrastusmahdollisuuksia joka lähtöön – hikiurheilusta taiteiluun ja kudonnasta kielten opiskeluun. Sinulla on mahdollisuus osallistua vapaaehtoisena järjestöjen ja yhteisöjen toimintaan ja olla itse aktiivisesti luomassa uutta toimintaa. Tutustu mahdollisuuksiin ja etsi se oma juttu!

Järvenpään Opiston ja liikuntapalvelujen kurssit

Järvenpään Opiston ja liikuntapalvelujen kevään 2024 vapaa-ajan ja harrastamisen esite digiversiona on nyt ilmestynyt! Tutustu kurssitarjontaamme!

Järvenpää-info

Vapaa-ajan ja harrastamisen palvelut, mm. Järvenpään Opiston ja liikuntapalvelujen asiakaspalvelu mukaan lukien kurssi-ilmoittautumiset ja kurssimaksuasiat Järvenpää-infossa.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Järvenpää kokoaa kulttuurielämän tulevaisuutta kulttuuriohjelmaksi

Järvenpään kaupunki haluaa vahvistaa imagoaan kulttuurikaupunkina ja työstää siksi kulttuuriohjelmaa. Ohjelma linjaa kulttuurikaupungin vahvuudet, kulttuuritoiminnan pitkän tähtäimen tavoitteet ja myös kehittämiskohteet. Kaupunkilaiset pääsevät osallistumaan kulttuuriohjelman tekemiseen vastaamalla kyselyyn.

31.1.2024
Järvenpään Opisto, Kirjastopalvelut, Kulttuuri, Tapahtumat
Tekemistä talveen ja talvilomalle 2024 – kokosimme kaupungin talviaktiviteetit yhteen 

Talvella voit nauttia kirpeästä ulkoilmasta erilaisten aktiviteettien parissa, mutta myös kulttuurista! Nostimme tärpit lopputalveen ja talvilomaviikolle. 

24.1.2024
Liikunta ja ulkoilu, Tapahtumat, Vapaa-aika ja harrastaminen
Monikielinen harrastusesite tulossa jakoon perheille – kymmeniä maksuttomia harrastuksia koululaisille

Elokuussa 2023 julkaistu Järvenpään sähköinen harrastuskalenteri tarjoaa laajan valikoiman maksuttomia harrastusvaihtoehtoja koululaisille. Harrastuskalenterin yhteyteen on nyt tuotettu koululaisille ja heidän perheilleen jaettava harrastuskalenterin esite, jossa kannustetaan tutustumaan harrastuskalenterin tarjontaan ja sitä kautta löytämään jokaiselle koululaiselle sopiva harrastus.

15.1.2024
Nuorisopalvelut, Nuorten Järvenpää, Opetus ja kasvatus, Perusopetus, Vapaa-aika ja harrastaminen
Myllytien suositut aamiaistreffit jatkuvat 16.1.2024 – Järvenpään turvallisuus ja hyvinvoinnin edistäminen ensi aiheena

Järvenpään eläkeläisneuvosto järjestää avoimia aamiaistapaamisia, jossa pääsee juttusille kaupungin henkilöstön ja päättäjien kanssa. Syksyllä 2023 tavattiin talouden, hyvinvoinnin ja kaupungin johtamisen teemoissa, keväällä 2024 treffataan muun muassa turvallisuuspäällikkö ja puhutaan asumisesta ja kaavoituksesta.

9.1.2024
Hyvinvointi ja terveys, Hyvinvointia ikäihmisille, Järvenpään Opisto, Kadut ja liikenne, Kaupunki ja päätöksenteko, Kulttuuri, Maahanmuuttajapalvelut, Maankäyttö ja kaavoitus, Osallistu ja vaikuta, Turvallinen arki
Lisää uutisia
Jaa juttu: