Liikunta- ja ulkoilupaikat

Liikuntapaikkoja ja -olosuhteita Järvenpäässä ovat mm: kävely- ja pyörätiet, kaavoitetut virkistysalueet, koulujen ja päiväkotien pihat, leikkipuistot, pallokentät, toimintapuistot, frisbeegolfradat, monitoimikaukalot, kuntoradat, luontopolut, uimarannat, maastopyöräreitit, hiihtoladut, luisteluväylät ja -kentät sekä moninaiset rakennetut sisä- ja ulkoliikuntatilat.

Seuraavilla ulkoliikuntapaikoilla on varattujen vuorojen ohella ohjelmoitu valot päälle syyskaudella 2022 maanantaista torstaihin klo 17-19 omaehtoisen liikkumisen edistämiseksi: Kyrölän koulun kenttä, Haarajoen koulun kenttä, Saunakallion koulun kenttä, Lukion tekonurmi, Koivusaaren tekonurmi, Kinnarin tekonurmi. Hämäräkytkin määrittää valojen syttymisajankohdan! Lisävalaistustarpeista yhteydenotot liikuntapaikkamestari Ari Kuisma, ari.kuisma@jarvenpaa.fi.

Järvenpään kaupungin liikuntapalveluiden hallinnoimia tiloja (uimahalli, liikuntahalli, jäähalli, liikuntakeskus Piironen, koulujen ja päiväkotien liikuntasalit, Seuratalo sekä ulkokentät ja -alueet) voi käyttää toimijan toteuttaessa terveysturvallisuusvelvoitteensa asiakasmäärää rajoittamalla, asiakaspaikka- tai tilajärjestelyin taikka muulla toimintansa erityispiirteet huomioon ottavalla tavalla. Toiminnan (harjoitus, kilpailu tms.) järjestäjä vastaa toiminnan terveysturvallisuudesta.

Järvenpäässä voit harrastaa liikuntaa monipuolisesti niin sisällä kuin ulkona ammattitaidolla ylläpidetyissä ja turvallisissa olosuhteissa. Järvenpään kaupungin liikuntapalveluiden ylläpitämiä liikuntapaikkoja löytyy joka puolelta Järvenpäätä. Henkilökuntamme hoitaa ja huoltaa sekä liikuntalaitoksia että ulkokenttiä ja -alueita.

Tutustu verkkosivuillamme Järvenpään liikuntapaikka- ja pyöräilykarttoihin sekä Järvenpään luonnonsuojelualueisiin ja -kohteisiin. Katso myös Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen kokoamia tietoja Uudenmaan monipuolisista ulkoilukohteista.

Verkkosivuiltamme löydät myös lisätietoa vuokrattavista tiloista sekä tilojen varaamisesta Timmi-järjestelmän kautta. Sivuillamme voit myös tutustua kaupungin tila- ja palveluhinnastoihin.

Jaa juttu: