Liikunta- ja ulkoilupaikat

Järvenpään kaupungin liikuntapalveluiden hallinnoimia tiloja (uimahalli, liikuntahalli, jäähalli, liikuntakeskus Piironen, koulujen ja päiväkotien liikuntasalit, Seuratalo sekä ulkokentät ja -alueet) voi käyttää toimijan toteuttaessa terveysturvallisuusvelvoitteensa asiakasmäärää rajoittamalla, asiakaspaikka- tai tilajärjestelyin taikka muulla toimintansa erityispiirteet huomioon ottavalla tavalla. Toiminnan (harjoitus, kilpailu tms.) järjestäjä vastaa toiminnan terveysturvallisuudesta.

Liikuntapalvelujen tila-, palvelu- ja pääsymaksuja on korotettu 5 % vuodelle 2022. Liitteenä on yhdistelmä hyvinvointilautakunnan sekä opetus- ja kasvatuslautakunnan alaisesta toiminnasta perittävistä maksuista 1.1.2022 alkaen. Maksuissa ja taksoissa on noudatettu lautakunnan ja kaupunginvaltuuston aiemmin antamia linjauksia. Lisätietoja täältä.

Järvenpäässä voit harrastaa liikuntaa monipuolisesti niin sisällä kuin ulkona ammattitaidolla ylläpidetyissä ja turvallisissa olosuhteissa. Järvenpään kaupungin liikuntapalveluiden ylläpitämiä liikuntapaikkoja löytyy joka puolelta Järvenpäätä. Henkilökuntamme hoitaa ja huoltaa sekä liikuntalaitoksia että ulkokenttiä ja -alueita.

Järvenpään liikuntapaikka- ja pyöräilykarttoihin pääset tutustumaan tästä.
Järvenpään luonnonsuojelualueista ja -kohteista lisätietoa tästä.
Löydät Uudenmaan virkistysalueyhdistyksen kokoamia tietoja Uudenmaan monipuolisista ulkoilukohteista täältä.

Vuokrattavista tiloista lisätietoa löydät tästä. Tilojen varaamisesta Timmin kautta löydät lisätietoa tästä. Kaupungin tila- ja palveluhinnastoihin pääset tästä.

Jaa juttu: