Tilavaraus

Järvenpään kaupunki vuokraa tuntiperusteisesti tiloja seuroille, yhdistyksille, yrityksille ja yksittäisille varaajille. Vuokrattavia tiloja löytyy eri tarpeisiin, oli kyse sitten isommasta tapahtumasta tai pienimuotoisesta tilaisuudesta.

Tilat ja kentät liikkumiseen

Järvenpään kaupungin liikuntapalveluiden ylläpitämiä liikuntapaikkoja löytyy eri puolelta Järvenpäätä.  Liikuntatilojen ja -kenttien varaukset Seurataloa lukuun ottamatta tehdään Timmi-järjestelmän kautta. Voit tehdä yksittäisiä varauksia tai hakemuksen säännöllisestä vakiovuorosta. Lue lisää vakivuorohakemusten käytännöistä.

Varattavia tiloja löytyy seuraavista kohteista:

Tilojen varauspyynnöt käsitellään Järvenpää-infossa, joka myös palvelee tiloihin liittyvissä kysymyksissä. Tilojen hinnat ovat nähtävillä tila- ja palveluhinnastossa.

Tilat kokouksiin, tapahtumiin ja harrasteisiin

Järvenpään kaupunki tarjoaa monenlaisia tiloja pienten ja suurten tapahtumien järjestämiseen. Kokoustiloja löydät Järvenpää-talolta, uimahallilta ja jäähallilta. Koulujen luokkatiloista löydät erilaisiin harrastuksiin soveltuvia tiloja. Koulutilojen ilta- ja viikonloppukäytöstä lukuun ottamatta liikuntatiloja, päättää kunkin koulun rehtori, pois lukien Kinnarin ja Harjulan koulun luokkatilat. Koulutilojen tilapäishakemus (ei liikuntatilat)

Voit varata tiloja Timmi-tilavarausjärjestelmän kautta, Seurataloa ja Järvenpää-taloa lukuun ottamatta. Seuratalon varauspyynnöt Järvenpää-infosta, puhelimitse 040 315 2880 tai sähköpostitse info@jarvenpaa.fi ja Järvenpää-talon tilavaraukset puhelimitse 040 315 2210 tai myynti@jarvenpaatalo.fi.

Varattavia tiloja löytyy seuraavista kohteista. Tutustu kunkin kohteen tiloihin ja varausten tekemiseen:


Jaa juttu: