Uimahalli

Osallistuva budjetointi mahdollisti 484 uintikertaa lapsille ja nuorille. Nyt kaikki ilmaiset uintirannekkeet on jaettu. Kiitos uimareille ja kiitos Inner Wheel Järvenpään Klubi mahtavasti ideasta!

Uimahallissa on pää- ja opetusaltaan lisäksi hieronta-, monitoimi-, kylmä-, tenava- sekä nuorisoallas ja vesiliukumäki. Uimahallin monitoimialtaassa on yleisövuoroja joka päivä.

Uimahallin pääaltaassa on kuusi 25 m rataa hyppykorokkeilla. Altaan syvä pää on 2,1 m ja matala 1,3 m ja altaan lämpötila on n. 28 astetta. Hieronta-altaassa on kuusi istumaporepaikkaa, kuusi seisomaporepaikkaa ja kaksi niskahierontaporepaikkaa. Monitoimialtaan syvyys 1,2-1,4 m ja altaan lämpötila on n. 32 astetta. Monitoimialtaassa on 65 tuuman näyttö HydroHex-vesijumppalisenssillä, joka on asiakkaiden vapaasti hyödynnettävissä yleisövuoroilla ja altaan ollessa vapaa. Kylmäallas on 1,2 m syvä ja lämpötila 6-9 astetta. Saunoja on miesten ja naisten pukutilojen yhteydessä molemmissa kaksi, toinen “kuuma” ja toinen “normaali”. Allastiloissa on henkilönostin monitoimialtaaseen ja pääaltaaseen.

Uimahallissa on myös kuntosali, joka on yli 15-vuotiaiden asiakkaiden vapaassa käytössä uimahallin aukioloaikoina. Yli 13-vuotias voi käyttää uimahallin kuntosalia vanhempansa/aikuisen valvonnassa. Kuntosalilla on juoksumattoja, crosstrainereita, polkupyöriä, soutulaitteita, painopakallisia kuntosalilaitteita ja vapaita painoja ja välineitä monipuoliseen harjoitteluun.

Uimahallin edustalla on iso pysäköintialue ja paljon polkupyörätelineitä. Uimahallin lipunmyynnin yhteydessä on kahvio.

Uimahallilla tapahtuu

Järvenpään uimahalli, Seutulantie 17, 04410 Järvenpää

Katso uimahallin sekä uimahallin kuntosalin pääsymaksut.

Uimahallin tilojen varaustilanteen näet Timmistä.

Tukea tarvitsevien lasten ryhmäpukuhuonevaraukset uimahallilla näet tästä.

Jaa juttu: