Uimahalli

Uimahallin toiminta

Uimahalli ja kuntosali kiinni huoltosulun ajan 23.5.-31.7.2022 (arvioitu huoltoaika)

Aluehallintoviraston 31.1.2022 tekemien päätösten myötä uimahalli avattu 1.2.2022 yleisten aukioloaikojen mukaan. Tilat auki ilman asiakasmäärärajoituksia, suosittelemme vahvasti asiakkaidemme huolehtivan turvaväleistä ja hygieniasta sekä käyttävän kasvomaskia muissa kuin suihku- ja allastiloissa. Eri toimijat voivat käyttää varaamiansa tiloja toteuttaessaan terveysturvallisuusvelvoitteensa asiakasmäärää rajoittamalla, asiakaspaikka- tai tilajärjestelyin taikka muulla toimintansa erityispiirteet huomioon ottavalla tavalla. Toiminnan (harjoitus, kilpailu tms.) järjestäjä vastaa toiminnan terveysturvallisuudesta.

Koronarajoituksista aiheutunut sarjarannekkeiden käyttöaikarajoite (4.12.2021-31.1.2022 = 59d) korvataan sarjarannekkeisiin automaattisesti sarjarannekkeen kulkuporttiin leimaamisen yhteydessä.

Liikuntapalvelujen tila-, palvelu- ja pääsymaksuja on korotettu 5% vuodelle 2022. Liitteenä on yhdistelmä Hyvinvointilautakunnan sekä Opetus- ja kasvatuslautakunnan alaisesta toiminnasta perittävistä maksuista 1.1.2022 alkaen. Maksuissa ja taksoissa on noudatettu lautakunnan ja kaupunginvaltuuston aiemmin antamia linjauksia. Lisätietoja täältä.

Uimahallissa on pää- ja opetusaltaan lisäksi hieronta-, monitoimi-, kylmä-, tenava- sekä nuorisoallas ja vesiliukumäki. Uimahallin monitoimialtaassa on yleisövuoroja joka päivä.

Uimahallissa on myös kuntosali, joka on yli 15-vuotiaiden asiakkaiden vapaassa käytössä uimahallin aukioloaikoina. Yli 13-vuotias voi käyttää uimahallin kuntosalia vanhempansa/aikuisen valvonnassa. Kuntosalilla on juoksumattoja, crosstrainereita, polkupyöriä, soutulaitteita, painopakallisia kuntosalilaitteita ja vapaita painoja ja välineitä monipuoliseen harjoitteluun.

Uimahallin edustalla on iso pysäköintialue ja paljon polkupyörätelineitä. Uimahallin lipunmyynnin yhteydessä on kahvio.

Uimahallilla tapahtuu:

Järvenpään uimahalli, Seutulantie 17, 04410 Järvenpää

Uimahallin asiakashinnastoon pääset tästä

Tukea tarvitsevien lasten ryhmäpukuhuonevaraukset uimahallilla näet tästä.

Uimahallin tilojen varaustilanteen näet tästä.

Jaa juttu: