Nuorison ja kulttuurin kohdeavustukset ovat nyt haettavissa

Järvenpääläiset rekisteröidyt yhdistykset ja muut tahot voivat tänä keväänä hakea nuoriso- ja kulttuurialan kohdeavustuksia. Kohdeavustusta voi hakea 10.4.2024 asti.

Kohdeavustuksia voidaan myöntää järvenpääläisiin nuoriin ja kulttuuripalveluiden tuottamiseen kohdistuvaan toimintaan. Kohdeavustus on tarkoitettu kertaluonteisen tai pidempiaikaisen projektin, tapahtuman ja/tai muun toiminnan toteutukseen.  

Nuorisoavustukset

Kohdeavustusta voivat hakea järvenpääläiset, nuorten toimintaa suunnitelmallisesti edistävät ja toteuttavat järvenpääläiset yhdistykset ja myös rekisteröimättömät, yleishyödylliset yhteisöt, yksityishenkilöt ja työryhmät. Lisätietoja, puh. 040 315 2223.

Kulttuuriavustukset

Kohdeavustusta voivat hakea kulttuuritoimintaa harjoittavat järvenpääläiset yhdistykset ja myös rekisteröimättömät, yleishyödylliset yhteisöt, yksityishenkilöt ja työryhmät. Lisätietoja, puh. 040 315 2244.

Toiminta-avustukset on jo myönnetty kaksivuotiskaudelle 2023–2024, joten tänä keväänä toiminta-avustuksia e ole nyt haettavissa. Toiminta-avustusten seuraava hakukausi on vuosina 2025–2026.

Kohdeavustuksia haetaan Oma Järvenpää -palvelussa

Kohdeavustuksia haetaan sähköisesti Oma Järvenpää -palvelussa. Palveluun sisäänkirjautuminen vaatii tunnistautumisen (pankkitunnukset, mobiilivarmenne tai varmennekortti). Hakemaan pääset osoitteessa www.asiointi.jarvenpaa.fi/avustukset.  

Jos sähköinen hakeminen ei ole mahdollista, ole yhteydessä avustusta myöntävään yksikköön tai Järvenpää-infoon, p. 040 315 2880 (ma–ke klo 9–15, to klo 9–17, pe klo 9–13).

Katso lisää avustusten hakemisesta ja kriteereistä verkkosivuiltamme Avustukset.

Jaa juttu: