Suunnista Pyöräilyviikolla lähialueittemme kohteisiin

Valtakunnallista Pyöräilyviikkoa vietetään 6. – 15.5.2022. Pyöräilyviikkoa poljetaan tänä vuonna pääteemalla ’’Jokaisella on oikeus turvalliseen pyöräilyyn’’. Lisää Pyöräilyviikosta voit lukea täältä.

Osallistu Pyöräilyviikkoon vaikkapa pyöräsuunnistuksen merkeissä. Päivitetyt suunnistuskartat löydät myös verkkosivuiltamme. Voit käyttää karttoja mobiililaitteellasi myös pdf-muodossa tai tulostaa kartat kotona käyttöösi. Tällä linkillä voit avata kartan älylaitteesi Google Maps-sovelluksella. Sovellus näyttää kohteet suoraan kartalla ja voit hyödyntää sovellusta navigointiin. Google Mapsin puolelta löydät Järvenpään kohteiden lisäksi myös Tuusulan pyöräsuunnistuskohteet.

Hyppää pyörän satulaan ja suunnista lähialueet tutuiksi! Ota myös kaverisi tai perheesi mukaan.

Kohteet on jaettu virkistyksen, historian sekä taiteen osa-alueisiin. Voit koostaa kohteista mieleisesi suunnistusreitin tai ottaa tavoitteeksi käydä vaikka kaikki kohteet läpi. Kohdeluetteloon on myös merkitty paikat, joissa voit pysähtyä syömään tai vaikkapa grillaamaan. Huomioithan, että tarkistat itse etukäteen kohteiden aukioloajat ja ruokailumahdollisuudet.

Tutustu myös Järvenpään kattavaan pyöräilyverkostoon.  

Jaa juttu: