Lähialueiden kohteet tutuksi pyöräillen

Järvenpää on sopivasti kompakti kaupunki, jossa on kattava pyöräilyverkosto ja viihtyisiä alueita pyöräilyyn. Miltäpä kuulostaisi reitti Vanhankylänniemestä Rantapuistoon ja sieltä edelleen Lemmenlaaksoon ja paussia pitämään vaikkapa Haarajoelle pullokiskalle?

Osallistu Pyöräsuunnistukseen!

Oikealta valikosta löytyviä karttoja voit käyttää mobiililaitteellasi pdf-muodossa tai tulostaa kartat kotona käyttöösi. Suunnistuskohteet on viety myös Google Mapsiin. Tällä linkillä voit avata kartan älylaitteesi Google Maps-sovelluksella. Sovellus näyttää kohteet suoraan kartalla ja voit hyödyntää sovellusta navigointiin. Google Mapsin puolelta löydät Järvenpään kohteiden lisäksi myös Tuusulan pyöräsuunnistuskohteet.

Pyöräilysuunnistukseen voit osallistua yksin, kaverin kanssa tai vaikkapa perheen kesken yhdessä polkien. Runsaasta kohdevalikoimasta voit muodostaa mieleisesi suunnistusreitin tai käydä vaikkapa kaikissa paikoissa. Kohteet on jaoteltu virkistyksen, taiteen ja historian kategorioihin.

Niin Järvenpäästä, Keravalta kuin Tuusulastakin löytyy paikkoja, joissa voit pysähtyä grillaamaan, syömään tai kahville. Muistathan tarkistaa kuitenkin eri kohteiden aukioloajat. Mikäli haluat pistäytyä esimerkiksi museossa vierailemassa, huomioithan myös mahdolliset sisäänpääsymaksut.

Jaa juttu: