Tuo iloa ja yhdessäoloa Jäkeen, hae avustusta tapahtumallesi tai ideallesi

Järvenpään kaupunki tukee kulttuuri- ja yhteisötoimintaa koronan jälkeen ja toteuttaa uuden strategiansa painopistettä Vireä kaupunkielämä. Kaupunki on sisällyttänyt vuoden 2022 talousarvioon yhteisöille ja tapahtumille suunnatun määrärahan koronasta elpymistä varten.

Järvenpään kaupunki kannustaa järvenpääläisiä toimijoita toteuttamaan kaupunkilaisille avoimia, maksuttomia ja saavutettavia miniprojekteja tai kulttuuritapahtumia eri puolille Järvenpäätä.

Osallistuvan budjetoinnin kautta järjestetty Valoisa juhlavuoden Jäke saa tänä syksynä jatkoa verkostomaisesti ja yhteisöllisesti tuotettavan valotapahtuman muodossa. Kaupunki jakaa 70 kpl miniprojektiavustusta (à 500 euroa) eli yhteensä 35 000 euroa Valoa Jäkessä -miniprojekteihin, jotka toteutetaan syksyn 2022 aikana.

500 euron miniprojektiavustukset

Uusi kertaluontoinen Valoa Jäkessä -miniprojektiavustus on haettavissa 9.9.30.9.2022 aikana Järvenpään kaupungin Avustukset ja stipendit -sivulta tai tästä linkistä:

 https://asiointi.digiloikka.fi/FormPro/eServices/jarvenpaa/Aloita/ValoaJakessaprojektiavustus

Projektiavustusta voivat hakea järvenpääläiset työryhmät, yhdistykset, yhteisöt ja yritykset. Miniprojektiavustus on ketterä kokeilu, jolla halutaan kannustaa järvenpääläisiä tai Järvenpäässä toimivia yhteisöjä tuomaan projekteillaan tai tapahtumillaan iloa ja yhdessä oloa joukkoomme.

Projekti voi olla esimerkiksi minkä tahansa taiteenalan esitys, demo, kokeilu, työpaja, flash mob, musiikkia, tai yllätyksellinen elämys, joka tapahtuu puistossa, kadulla, rannalla tai muussa julkisessa kaupunkitilassa. Miniprojektiavustuksen saava työryhmä voi esimerkiksi järjestää jonkin kerhon, kokoontumisen tai esityksen tai esiintyä työryhmänä koulussa tai palvelutalossa. Miniprojektiavustuksen saamisen ehtona on, että projektin järjestäjä varaa tilan, hoitaa järjestelyt ja kokonaisuuden itse. Avustusta voi käyttää esimerkiksi materiaali- tai järjestelykuluihin tai esiintymispalkkioon. Projekti, tapahtuma tai tilaisuus tulee järjestää vuoden 2022 loppuun mennessä.

Lue tarkemmat hakuohjeet Järvenpään kaupungin Avustukset ja stipendit -sivulta tai itse hakulomakkeen yläosasta.

Lisätietoja

Kristian Schmidt, tapahtumapäällikkö, kristian.schmidt@jarvenpaa.fi

Pirre Raijas, vt. kulttuurijohtaja, pirre.raijas@jarvenpaa.fi

Jaa juttu: