Järvenpääelokuva

Kun Alma tapasi Siben – Järvenpääelokuva edustaa uudenlaista kuvakerrontaa

Järvenpääelokuva on kolmen minuutin mittainen tarina, joka tiivistää kaupungin strategiassa uudelleen määritellyn Järvenpään syvimmän olemuksen uudenlaisella tavalla. Ei perinteisiä mainoskuvia, saunovia ihmisiä, huojuvia metsiä, hymynaamoja ja halauksia kahviautomaatilla, ylävitosia futiskentällä tai iloista bingoa hoivakodissa.

Järvenpääelokuva tuo raskaat ja haukotuttavat kuntavideot tälle vuosikymmenelle. Filmissä Alma tapaa unessaan nuoren Siben ja pääsee hänen kanssaan seikkailuun tulevaisuutensa Järvenpäähän.

Järvenpääelokuvassa vilahtelevat startupit, hyvinvoivat ikäihmiset, verevä kulttuuri ja sujuvan arjen mukanaan tuomat pysähtymisen mahdollisuudet. Järvenpääelokuva on tehty kestämään aikaa ja se innostaa hankkimaan lisätietoa kaupungista.

Järvenpääelokuvan toteutti Järvenpään viestintä- ja markkinointipalvelut yhteistyössä markkinointiviestintätoimisto Avidlyn kanssa. Tarinan näyttelijät ovat järvenpääläislähtöinen Anton Kettunen Siben roolissa sekä Irina Isberg Almana. Järvenpääelokuvan ohjasi Kari Merikanto.

Jaa juttu: