Matkailu ja kulttuuri

Aiheeseen liittyviä uutisia

Harjulan kampuksen julkinen taidehanke sai tunnustusta

Kuvataideopettajat KUVIS ry on myöntänyt Myötätuulta kuvataiteesta -kunniakirjan Harjulan kampuksen julkisen taiteen hankkeelle. Yhdistystä ilahdutti erityisesti tapa, jolla lapset ja koululaiset osallistettiin taidehankkeeseen.

28.1.2023
Kulttuuri
Järvenpää-talon klubitunnelmasta vastaa 9.2. Smokey Blues Band solisteinaan Pepe Ahlqvist ja Helge Tallqvist

Järvenpää-talon Juhani Aho -salin estradille nousee torstaina 9.2. klo 19 viisihenkinen Smokey Blues Band solisteinaan pitkän uran ja kansainvälistä menestystäkin niittäneet laulaja-kitaristi Pepe Ahlqvist ja huuliharpunsoittaja Helge Tallqvist.

25.1.2023
Kulttuuri, Tapahtumat
Ideoi ja äänestä parempaa Järvenpäätä!

Ideoi ja äänestä parempaa Järvenpäätä! Kaupunkia kehitetään osallistuvassa budjetoinnissa kolmessa vaiheessa. Ideointivaiheessa kaikki voivat tehdä parantamisehdotuksia. Ehdota 16.1.-28.2. verkko-osoitteessa https://link.webropol.com/s/osallistuvabudjetointi2023

16.1.2023
Asiakaspalvelu, Avoimet työpaikat, Avustukset, Henkilökunta, Hyvinvointi ja terveys, Järvenpään Opisto, Kadut ja liikenne, Kaupunki ja päätöksenteko, Kehittäminen ja hanketyö, Kestävät tapahtumat
Miljoona euroa virtuaalimuseohankkeelle!

Järvenpään, Keravan ja Tuusulan museot saivat Opetus- ja kulttuuriministeriöltä 1 000 000 €:n apurahan osallistavan ja vuorovaikutteisen XR-museomaailman suunnitteluun ja toteuttamiseen vuosien 2023–2024 aikana.

22.12.2022
Kulttuuri
Lisää uutisia
Jaa juttu: