Matkailu ja kulttuuri

Aiheeseen liittyviä uutisia

Tapiola Sinfonietta tutustuttaa teosharvinaisuuksiin 29.2. Järvenpää-talolla

Tapiola Sinfonietta esittää torstaina 29.2. Järvenpää-talon vierailullaan kaksi teosharvinaisuutta: Louise Farrencin varhaisromantiikan ajan Nonetton ja Ferdinand Riesin viidennen sinfonian. Orkesteria johtaa kapellimestari Janne Nisonen.

15.2.2024
Kulttuuri, Tapahtumat
Hae istutuslaatikkoa Kesälaitumelle 2024!

Pop up -kaupunkipuutarha on nyt Kesälaidun 2024. Istutuslaatikoiden haku kesäksi 2024 käynnistyi. Tuusulanjärven Klubitalo on viimevuotiseen tapaan mukana istutuksien kastelussa.

14.2.2024
Asuminen ja ympäristö, Hyvinvointi ja terveys, Kestävät tapahtumat, Kulttuuri, Osallistu ja vaikuta, Resurssiviisaus, Tapahtumat, Turvallinen arki, Ympäristö ja luonto
Järvenpää kokoaa kulttuurielämän tulevaisuutta kulttuuriohjelmaksi

Järvenpään kaupunki haluaa vahvistaa imagoaan kulttuurikaupunkina ja työstää siksi kulttuuriohjelmaa. Ohjelma linjaa kulttuurikaupungin vahvuudet, kulttuuritoiminnan pitkän tähtäimen tavoitteet ja myös kehittämiskohteet. Kaupunkilaiset pääsevät osallistumaan kulttuuriohjelman tekemiseen vastaamalla kyselyyn.

31.1.2024
Järvenpään Opisto, Kirjastopalvelut, Kulttuuri, Tapahtumat
Nykytanssin huipulle kuuluvan koreografin esitys vierailee Järvenpää-talolla 6.2.

Zodiak – Uuden tanssin keskus vierailee Järvenpää-talolla tiistaina 6.2. klo 19 Something like this -nykytanssiesityksellään. Palkittu koreografi Sonya Lindforsin ottaa teoksessaan kantaa yhteisöllisyyden ja moninaisten tarinoiden puolesta katutanssin ja hip hopin keinoin.

23.1.2024
Kulttuuri, Tapahtumat
Lisää uutisia
Jaa juttu: