Matkailu ja kulttuuri

Aiheeseen liittyviä uutisia

Ohjelmaa Kesälaitumen perennanvaihtotorilla ti 18.6. klo 15-19

Musaa on toivottu Kesälaitumelle, ja tulevalla vaihtotorilla musiikkia tarjoillaan kuullaan Aikamatka-esityksessä. Suosittu Olgan pop up -kahvila aukeaa taas Valtuustonkatu 3:n varjoisalle pihalle, ja herkille taimille ja perennoille rakentuu teltta suojaksi kentän puolelle. Rankemman sateen sattuessa tapahtuma siirtyy viereiselle Seuratalolle.

5.6.2024
Hyvinvointi ja terveys, Hyvinvointia ikäihmisille, Kulttuuri, Nuorten Järvenpää, Osallistu ja vaikuta, Resurssiviisaus, Tapahtumat, Turvallinen arki, Ympäristö ja luonto
Kulttuurikukkulan kuhinat tulee taas!

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty ja suuren suosion saavuttanut Kulttuurikukkulan kuhinat -tapahtuma järjestetään jälleen Järvenpään Kulttuurikukkulan kulmilla eli Järvenpää-talolla, Järvenpään taidemuseossa ja kaupunginkirjastossa. Täysin maksuton ohjelma houkuttelee kaupunkilaisia viettämään yhdessä mukavaa kesäpäivää lauantaina 17.8. 2024 klo 10–13.30.

30.5.2024
Järvenpään Opisto, Kirjastopalvelut, Kulttuuri, Lapsiperheet, Matkailu, Tapahtumat, Vapaa-aika ja harrastaminen
Tule viettämään kanssamme Järvenpää-päivää 11.5.

Järvenpää-päivää vietetään jälleen lauantaina 11.5.2024 klo 10–15 kävelykatu Jannella. Myös Järvenpään kaupungin palvelut ovat keväisessä kaupunkifestivaalimenossa mukana.

6.5.2024
Kulttuuri, Osallistu ja vaikuta, Tapahtumat
Järvenhaltija-veistos nousi Järvenpään keskeiselle paikalle

Järvenhaltija-veistos on pystytetty Mannilantien ja Helsingintien risteyksessä sijaitsevaan liikenneympyrään.

26.4.2024
Kulttuuri
Lisää uutisia
Jaa juttu: