Kulttuuri

Kulttuuria ja elämyksiä

Kulttuuri- ja tapahtumapalvelut tuottaa monipuolisia tapahtumia ja kulttuurielämyksiä muun muassa Järvenpää-talolle, kaupungin muihin tiloihin sekä osaksi kaupunkitapahtumia. Lasten ja nuorten kulttuuria viemme erityisesti päiväkotien ja koulujen arjen keskelle koulujen Kulttuuripolku KUPOn kautta. Koordinoimme myös gallerianäyttely– ja elokuvatoimintaa.

Avustuksia ja tukea tapahtumajärjestämiseen

Järvenpäässä järjestettäviä vuotuisia taide- ja musiikkitapahtumia sekä ammattitaiteilijoiden työskentelyä ja omaehtoista kulttuurin tekemistä tuemme toiminta- ja kohdeavustusten kautta.

Oman tapahtumatuotannon lisäksi vastaamme tapahtumajärjestämisen yleisestä neuvonnasta ja tuesta.

Kolmisointu-yhteistyö tuo Taideyliopiston Järvenpäähän

Järvenpään kaupunki, Taideyliopisto sekä Kallio-Kuninkalan omistava Leonora ja Yrjö Paloheimon säätiö tekevät tiivistä yhteistyötä Kolmisointu-sopimuksen puitteissa. Sopimuksella Järvenpäähän saadaan monipuolisia tapahtumia sekä koulutusta taideaineiden opettajille ja muille kulttuurikentän toimijoille.

Järvenpäässä on sopimuksen kautta vuosittain runsaasti Taideyliopiston Sibelius-Akatemian ja Teatterikorkeakoulun tuotantoja, kuten päiväkoti- ja koululaiskonsertteja, orkesteri-, kamari- ja jazzkonsertteja, oopperaa, musiikkiteatteria sekä erilaisia teatteri- ja tanssiesityksiä. Tulevat tapahtumat löytyvät Järvenpään tapahtumakalenterista.

Kaikukortti

Ajankohtaisia hankkeitamme on kulttuurin harrastamisen tasa-arvoa ja kulttuurin hyvinvointivaikutuksia edistävän Kaikukortin ottaminen käyttöön Järvenpäässä kokeiluvuodeksi 2022.
Pysy kuulolla!

Jaa juttu: