Elokuvat

Studio 123 on kolmen salin ja ystävällisen henkilökunnan omaava elokuvateatteri keskellä Järvenpäätä. Laaja leffavalikoima, makoisat leffaherkut sekä pehmeät penkit houkuttelevat viettämään mukavaa aikaa elokuviin.

Keskiviikko-Kino

Keskiviikko-Kino tarjoaa ajankohtaisia laatuelokuvia keskiviikkoisin klo 20 elokuvateatteri Studio 123:ssa. Kulttuuri- ja tapahtumapalvelut mahdollistavat tuellaan Keskiviikko-Kinon toiminnan. Lippujen hinta on vuoden 2024 alusta alkaen 10 €.

Ohjelmisto julkaistaan kuukausi kerrallaan ja sen suunnittelusta on vastannut jo vuodesta 1983 alkaen toimittaja Timo Malmi, joka tunnetaan mm. Sodankylän elokuvajuhlien taiteellisena johtajana.

Helmikuu

7.2. Past Lives S
Viime vuoden kauneimpiin ja ihastuttavimpiin elokuviin kuuluu Etelä-Koreassa syntyneen amerikkalaisen Celine Songin esikoisohjaus, joka on parhaan elokuvan ja parhaan alkuperäiskäsikirjoituksen Oscar-ehdokkaana. Pakahduttavassa rakkaustarinassa lapsuudenystävät Nora ja Hae Sung joutuvat eroon toisistaan, kun tytön perhe muuttaa New Yorkiin – jossa heillä on tilaisuus tavata 20 vuotta myöhemmin. 2023. (1 t 45 min)

14.2. The Zone of Interest K12
Jo Cannesissa kakkospalkinnon ja kriitikkojen palkinnon voittanut englantilaisen Jonathan Glazerin puhutteleva elokuva on mm. parhaan elokuvan, ohjauksen, käsikirjoituksen ja kansainvälisen elokuvan Oscar-ehdokas. Saksalaiset huippunäyttelijät Sandra Hüller ja Christian Friedel ovat pääosissa kertomuksessa Auschwitzin komentajasta ja hänen vaimostaan unelmiensa puutarhassa – keskitysleirin vieressä. 2023. (1 t 45 min)

21.2. The Holdovers K12
Mainion Sideways-komedian tekijän Alexander Paynen uusi draamakomedia on viiden Oscarin ehdokas, mm. paras elokuva, alkuperäiskäsikirjoitus, näyttelijä Paul(Giamatti) ja näyttelijätär (Da’Vine Joy Randolph). Sydämellisen lämpimässä, kirpeänsuloisessa elokuvassa Giamatti esittää opettajajäärää, joka joutuu jäämään joululomaksi kampukselle kaitsemaan osattomimpia oppilaita. USA 2023. (2 t 13 min)

28.2. Perfect Days S
Berliinin taivaan alla -elokuvan saksalainen tekijä Wim Wenders on tehnyt comebackin Japanissa ohjaamallaan elokuvalla, joka sai Cannesissa parhaan näyttelijän palkinnon Koji Yakusho) ja on nyt Oscar-ehdokkaana vuoden kansainväliseksi elokuvaksi. Koskettava kuvaus vanhasta, yksinäisestä wc-siivoojamiehestä Tokiossa – runollisesti elämän jokapäiväisestä merkityksestä ja kauneudesta. 2023. (2 t 4 min)


Elokuvien lisätiedot ja lippujen varaukset löytyvät Studio 123:n verkkosivuilta Erikoisnäytökset-valikon alta Ke-Kino-osiosta. Uudet näytökset päivitetään näkyviin yleensä tiistaisin.

Lisätietoja ohjelmistosta julkaistaan myös Kunnankino Järvenpää -Facebook-sivulla.

Keskiviikko-Kino on mukana Setlementti Louhelan Kulttuuriluotsitoiminnassa!

Jaa juttu: