Varhaiskasvatus

Järvenpään varhaiskasvatuksessa lapsi kasvaa, kehittyy ja oppii turvallisessa ja välittävässä ympäristössä. Me huolehdimme siitä, että jokainen lapsi kokee onnistumisia, tunnistaa omat vahvuutensa ja saa tarvitsemansa hoivan joka päivä.

Laadukas ja monipuolinen palveluverkkomme koostuu useista kunnallisista ja yksityisistä päiväkodeista sekä perhepäivähoidosta, joiden tiivis yhteistyö takaa jokaiselle lapselle tukevan ponnahdusalustan sekä kattavat eväät tulevaisuuden opinpolulle! Lapsen ja perheen hyvinvointia tukee toimiva ja luottamuksellinen yhteistyö varhaiskasvatuksen henkilöstön ja tarvittavien tukipalveluiden välillä.

Varhaiskasvatuksen sähköinen asiointi

Sähköisessä asioinnissa täytät kätevästi hakemukset ja luet myös niihin tehdyt päätökset. Sähköisessä asioinnissa voit myös ilmoittaa varhaiskasvatussuhteessa tapahtuvista muutoksista.

sähköinen asiointi – eDaisy

Varhaiskasvatus- ja esiopetusaikojen ilmoittaminen

Lapsen varhaiskasvatukseen ja esiopetukseen osallistumisen ajat sekä poissaolot ilmoitetaan sähköisesti DaisyFamilyn kautta.

DaisyFamily

Aiheeseen liittyviä uutisia

Varhaiskasvatuksen info – perustietoa uusille hakijoille

Varhaiskasvatuspalvelut ja Perhetalo Joutsikki järjestävät yhteistyössä varhaiskasvatuksen infotilaisuuden. Tilaisuus on suunnattu etenkin niille lapsiperheille, jotka harkitsevat varhaiskasvatuksen aloitusta, eivätkä palvelut ole ennestään tuttuja.

24.1.2023
Opetus ja kasvatus, Varhaiskasvatus
Järvenpään varhaiskasvatusjohtajaksi Ulla Lehtonen

Järvenpään kaupunginhallitus on kokouksessaan 19.12.2022 valinnut Järvenpään varhaiskasvatusjohtajaksi kasvatustieteen maisteri Ulla Lehtosen. Lehtonen aloittaa työnsä Järvenpäässä 1.2.2023.

20.1.2023
Kaupunki ja päätöksenteko, Opetus ja kasvatus, Varhaiskasvatus
Ideoi ja äänestä parempaa Järvenpäätä!

Ideoi ja äänestä parempaa Järvenpäätä! Kaupunkia kehitetään osallistuvassa budjetoinnissa kolmessa vaiheessa. Ideointivaiheessa kaikki voivat tehdä parantamisehdotuksia. Ehdota 16.1.-28.2. verkko-osoitteessa https://link.webropol.com/s/osallistuvabudjetointi2023

16.1.2023
Asiakaspalvelu, Avoimet työpaikat, Avustukset, Henkilökunta, Hyvinvointi ja terveys, Järvenpään Opisto, Kadut ja liikenne, Kaupunki ja päätöksenteko, Kehittäminen ja hanketyö, Kestävät tapahtumat
Varhaiskasvatus joulun välipäivinä

27.12. -30.12.2022 välisenä aikana on avoinna ainoastaan Cooperin päiväkoti. Varhaiskasvatuksen palveluohjaus on suljettuna 23.12.2022-1.1.2023 välisen ajan. Puheluihin ja 

22.12.2022
Opetus ja kasvatus, Varhaiskasvatus
Lisää uutisia
Jaa juttu: