Business Järvenpää

Business Järvenpää -nimellä toimivat Järvenpään kaupungin yritys- ja elinkeinopalvelut keskittyvät yritystoiminnan edistämiseen. Business Järvenpää yhdistää kaupungin palvelut ja laajan kumppaniverkoston toiminnan yrityksille helposti hyödynnettäviksi palvelukokonaisuuksiksi, yhteistyöverkostoksi ja viestintäkanavaksi. Lisäksi Business Järvenpää edistää Järvenpään kaupungin ja yritysten tunnettuutta sekä yritysten, investointien ja työntekijöiden sijoittumista kaupunkiin. Seuraamalla ajankohtaisia Business Järvenpään uutisia tiedät, mitä meillä tai muualla tapahtuu.

Miten Etelä-Suomen dynaamisin kasvukeskus voi auttaa yritystäsi?

Erinomainen sijainti pääradan varrella, loistavat kulkuyhteydet joka suuntaan ja uniikki draivi houkuttelevat yrityksiä sijoittautumaan Järvenpäähän. Kaupungin yritystonttien hinnat ja toimitilojen vuokrat ovat kilpailukykyisiä.

Järvenpään vapaat toimitilat
Järvenpään vapaat yritystontit

Sijoitu Svengin uudelle yritysalueelle

Svengi on erinomaisten kulkuyhteyksien varrelle rakentuva uusi yritysalue aivan Haarajoen juna-aseman ja Lahden moottoritien (E75) vieressä. Tuo yritystoimintasi Svengiin!

Yritys- ja elinkeino-ohjelma vuosille 2023–2030

Yritystoiminta on Järvenpään kasvun ja hyvinvoinnin kulmakivi, jota kaupungin uusi Yritys- ja elinkeino-ohjelma linjaa. Ohjelma on tavoitteellinen suunnitelma, jolla edistetään Järvenpäässä sijaitsevien yritysten toimintaa ja kehitystä kotimaisilla ja kansainvälisillä markkinoilla. Samalla viestitään Järvenpään vahvuuksista yritysten ja työntekijöiden toimintaympäristönä metropolialueella. Tutustu ohjelmaan ja ohjelmavideoon:

Jaa juttu: