Yrittäminen ja työ

Aiheeseen liittyviä uutisia

Volaren ensimmäinen teollisen mittakaavan laitos rakennetaan Järvenpäähän

Hyönteispohjaista proteiinia valmistava Volare on ilmoittanut rakentavansa yrityksen ensimmäisen teollisen laitoksen Järvenpäähän. Valmistuttuaan laitos tulee tuottamaan noin 5 000 tonnia ilmastoystävällistä proteiinia ja öljyä vuosittain. Volaren kiertotalouteen perustuvaa proteiinia hyödynnetään muun muassa kalanrehuissa ja lemmikinruoissa.

17.1.2023
Elinkeinot ja yrittäjyys, Yrittäminen ja työ
Ideoi ja äänestä parempaa Järvenpäätä!

Ideoi ja äänestä parempaa Järvenpäätä! Kaupunkia kehitetään osallistuvassa budjetoinnissa kolmessa vaiheessa. Ideointivaiheessa kaikki voivat tehdä parantamisehdotuksia. Ehdota 16.1.-28.2. verkko-osoitteessa https://link.webropol.com/s/osallistuvabudjetointi2023

16.1.2023
Asiakaspalvelu, Avoimet työpaikat, Avustukset, Henkilökunta, Hyvinvointi ja terveys, Järvenpään Opisto, Kadut ja liikenne, Kaupunki ja päätöksenteko, Kehittäminen ja hanketyö, Kestävät tapahtumat
Vanhankylänniemen kartanon kahvila- ja ravintolapalvelujen toimija on valittu

Coolfest Oy ottaa käyttöönsä osan kartanon tiloista sekä kellariravintolan. Yritys aloitti jo joulukuussa ravintola- ja tapahtumatoiminnan kartanon alueella.

11.1.2023
Elinkeinot ja yrittäjyys, Yrittäminen ja työ
Ilmaritorin perustaja Kirsi Janhunen on Vuoden järvenpääläinen 2022

Vapaaehtoisyhteisö Ilmaritorin perustaja Kirsi Janhunen on valittu Vuoden järvenpääläiseksi 2022. Valinnan teki Järvenpään Seudun Nuorkauppakamari.

16.12.2022
Hyvinvointi ja terveys, Yrittäminen ja työ
Lisää uutisia
Jaa juttu: