Yrittäminen ja työ

Aiheeseen liittyviä uutisia

Oletko Järvenpäässä toimiva yritys, yhdistys tai yhteisö? Kaupungin uusilla digimainospaikoilla on mahdollista mainostaa alennushintaan

Järvenpäähän asennetaan vuosina 2023–2024 yhteensä 14 sähköistettyä bussipysäkkiä ja 3 erillistä digimainospaikkaa.

20.9.2023
Elinkeinot ja yrittäjyys, Yrittäminen ja työ
Posti investoi merkittävästi varastoliiketoimintaansa, Transvalille yksi Suomen suurimmista varastoista Järvenpäähän

Posti-konserniin kuuluvalle varasto- ja sisälogistiikan markkinajohtaja Transvalille rakennettava varasto on merkittävä logistiikka-alan investointi Suomessa. Vaiheittain rakennettava varasto tulee valmistuessaan olemaan yksi Suomen suurimmista. Ensimmäisen osan rakennustyöt käynnistyvät syyskuussa.

12.9.2023
Elinkeinot ja yrittäjyys, Yrittäminen ja työ
Paikalliset yrittäjät kerääntyivät Yrittäjän päivänä Järvenpää-talolle hakemaan inspiraatiota omaan työhönsä

Yrittäjän päivän -tilaisuudessa kuultiin The Other Danish Guy -alusvaatebrändin perustaja, Kontulan Oluttehtaan osakkaan ja monitoimiyrittäjä Matti Pesosen ja ONIT Sportin toimitusjohtaja, psykoterapeutti ja startup-yrittäjä Laura Andelinin puheenvuorot. Tilaisuuden tallenne löytyy jutun lopusta.

8.9.2023
Elinkeinot ja yrittäjyys, Yrittäminen ja työ
Maastokatselmus toteutetaan uudelleen Vähänummen yritys- ja teollisuusalueella – alueen yrittäjät ovat tervetulleita mukaan

Vähänummen yritys- ja teollisuusalueen maastokatselmus toteutettiin ensimmäisen kerran jo syksyllä 2021, kun Viihtyisä kaupunkikuva- toimintamalli sai alkunsa. Lokakuussa alueella tullaan tekemään jatkotarkastus. Paikalliset yritykset ovat tervetulleita mukaan kierrokselle yhdessä kaupungin toimijoiden kanssa.

25.8.2023
Asuminen ja ympäristö, Yrittäminen ja työ
Lisää uutisia
Jaa juttu: