Yrittäminen ja työ

Aiheeseen liittyviä uutisia

Business Järvenpään yritystilaisuudessa esiteltiin kaupungin valmisteilla olevaa yritys- ja elinkeino-ohjelmaa

Business Järvenpää järjesti syyskuussa elokuvateatteri Studio123:ssa infotilaisuuden kaupungin yrityksille ajankohtaisista aiheista, kuten kaupungin uudesta yritys- ja elinkeino-ohjelmasta, kaupungin ja Mestaritoiminnan hankinnoista sekä kestävistä tapahtumista.

21.9.2022
Elinkeinot ja yrittäjyys, Yrittäminen ja työ
Vuoden Yrittäjä 2022 palkittiin Järvenpäässä 3.9.2022

Järvenpään Yrittäjät ry:n Vuoden Yrittäjäjuhla keräsi 3.9.2022 Järvenpää-talon täyteen kauniita ja komeita paikallisia yrittäjiä ja yrittäjien keskeisiä sidosryhmiä Kyseessä on paikallisen yrittäjäjärjestön 48. juhlavuosi. Tilaisuuden juhlapuheen piti puolustusministeri Antti Kaikkonen.

5.9.2022
Elinkeinot ja yrittäjyys, Yrittäminen ja työ
Hyvää Yrittäjän päivää 2022!

Lämmin kiitos Sinulle ja yrityksellesi, että toimitte Järvenpäässä vahvistaen kaupungin elinkeinoelämää ja palvelutarjontaa sekä tuotte kaupunkiin työpaikkoja. Järvenpään alueella toimii kaikkiaan yli 3 000 erikokoista yritystä monelta eri toimialalta.

5.9.2022
Elinkeinot ja yrittäjyys, Yrittäminen ja työ
Kutsu: Business Järvenpään aamutilaisuus paikallisille yrittäjille

Järvenpää kasvaa, kehittyy ja on Helsingin metropolialueen pohjoinen keskus. Järvenpään kaupungissa valmistuu parhaillaan uusi strategia, joka on samalla selkäranka kaupungin uudelle elinkeino-ohjelmalle. Mikä vaikutus elinkeino-ohjelmalla on kaupungin elinkeinoelämään ja yrittäjyyteen?

1.9.2022
Elinkeinot ja yrittäjyys, Yrittäminen ja työ
Lisää uutisia
Jaa juttu: