Yrittäminen ja työ

Aiheeseen liittyviä uutisia

Järvenpään osallistuvan budjetoinnin äänestys käynnistyi: kaupunkilainen valitsee yli 80 ehdotuksesta

Järvenpään kaupunki käyttää 80 000 euroa kaupunkilaisten ideoiden toteuttamiseen. Äänestysaika on 30.3. – 24.4., ja äänestää voit uudessa osallistuvan budjetoinnin sovelluksessa Suomi.fi-tunnuksin. Manuaalisesti äänestetään muun muassa Järvenpää-infossa. Lasten ja nuorten äänestys on samaan aikaan käynnissä oppilaitoksissa.

30.3.2023
Avustukset, Hyvinvointi ja terveys, Järvenpään Opisto, Kadut ja liikenne, Kaupunki ja päätöksenteko, Kirjastopalvelut, Kulttuuri, Liikunta ja ulkoilu, Luonnonsuojelu, Luonnotar-asukaslehti
Business Järvenpää: Kutsu yritysten keskustelutilaisuuteen 17.4.2023 Järvenpään keskustan kehittämisestä

Järvenpää kasvaa, kehittyy ja olemme metropolialueen pohjoinen keskus. Kaupungissa asuu tällä hetkellä noin 46 000 asukasta ja yrityksiä Järvenpäässä toimii noin 3 000.

28.3.2023
Elinkeinot ja yrittäjyys, Yrittäminen ja työ
Business Järvenpää: Osatyökykyisten palkkatuki, yrityskysely liittyen opinnnäytetyöhön

Kysely Järvenpään yrittäjille heidän näkemyksistään osatyökykyisten palkkatuen käytöstä ja tulevaisuuden tiedontarpeista.

15.3.2023
Elinkeinot ja yrittäjyys, Yrittäminen ja työ
Käytätkö kimppakyytipalvelua? Kerro siitä meille!

Järvenpäässä on ollut mahdollista matkustaa Kimppakyydit -palvelun avulla viime syksystä lähtien. Etsimmekin nyt Järvenpäämedian haastatteluun kolmea kaupunkilaiskäyttäjää kertomaan kokemuksistaan palvelun käyttäjinä.

8.3.2023
Elinkeinot ja yrittäjyys, Yrittäminen ja työ
Lisää uutisia
Jaa juttu: