Työnhakijalle

Järvenpään kaupungilla voit työskennellä monenlaisissa tehtävissä. Avoimien työpaikkojen lisäksi voit hakea sijaisuuksia tai harjoittelupaikkaa. Kun kaipaat vinkkejä urasuunnitelmiisi tai työllistymiseen, on meillä tarjolla myös useita ohjaavia palveluja kaikenikäisille.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Yrityksille suunnatussa tilaisuudessa esiteltiin suuntaviivoja kaupungin keskustan kehittämiselle ja ideoitiin yhdessä

Järvenpään kaupunki järjesti maanantaina 17.4.2023 kaupungin yrityksille tarkoitetun keskustelutilaisuuden kaupungin keskustan kehittämisestä. Paikalla Bulevardikorttelissa oli Business Järvenpään, Kaupunkikehityksen ja Kulttuuripalveluiden vastuuhenkilöitä ja yrittäjiä.

18.4.2023
Elinkeinot ja yrittäjyys, Yrittäminen ja työ
Business Järvenpää: Svengin yritysalueen seuraavat yritystontit lähtevät rakentumaan tänä vuonna

Svengin yritysalue sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien päässä Järvenpään pohjoisosassa, Lahden moottoritien (E75) välittömässä läheisyydessä. Haarajoen juna-asema löytyy noin 500 metrin päästä. Tuotteet, tavarat ja työvoima liikkuvat näppärästi joka suuntaan yritysalueelta. Svengin tonttikorttelista 1440 on lohkottu Parru-Yhtiöille ja Motiontekille sopivat määräalat.

3.4.2023
Elinkeinot ja yrittäjyys, Yrittäminen ja työ
Järvenpään osallistuvan budjetoinnin äänestys käynnistyi: kaupunkilainen valitsee yli 80 ehdotuksesta

Järvenpään kaupunki käyttää 80 000 euroa kaupunkilaisten ideoiden toteuttamiseen. Äänestysaika on 30.3. – 24.4., ja äänestää voit uudessa osallistuvan budjetoinnin sovelluksessa Suomi.fi-tunnuksin. Manuaalisesti äänestetään muun muassa Järvenpää-infossa. Lasten ja nuorten äänestys on samaan aikaan käynnissä oppilaitoksissa.

30.3.2023
Avustukset, Hyvinvointi ja terveys, Järvenpään Opisto, Kadut ja liikenne, Kaupunki ja päätöksenteko, Kulttuuri, Liikunta ja ulkoilu, Luonnonsuojelu, Luonnotar-asukaslehti, Maahanmuuttajapalvelut
Business Järvenpää: Kutsu yritysten keskustelutilaisuuteen 17.4.2023 Järvenpään keskustan kehittämisestä

Järvenpää kasvaa, kehittyy ja olemme metropolialueen pohjoinen keskus. Kaupungissa asuu tällä hetkellä noin 46 000 asukasta ja yrityksiä Järvenpäässä toimii noin 3 000.

28.3.2023
Elinkeinot ja yrittäjyys, Yrittäminen ja työ
Lisää uutisia
Jaa juttu: