Tukea työllistymiseen

Vaikuttamon ikärajaton uravalmennus

Uravalmentajamme tarjoavat tukea työnhakuun. Uraohjauksessa saa vinkkejä uuden uran suunnitteluun niin työttömille, työssäkäyville kuin opiskelijoille. Kerromme erilaisista vaihtoehdoista, joiden tuella voit selkeyttää esimerkiksi ammatinvalintaasi tai edistää työllistymistäsi. Vaikuttamosta tavoitat myös alle 30 -vuotiaille suunnatut Ohjaamon palvelut.

Lue lisää Vaikuttamon valmennuspalveluista.

Rakentavien alojen ja Ohjausalojen Liito-työpajat

Kasvatus- ja ohjausalasta, sekä koulunuorisotyön menetelmistä kiinnostuneet henkilöt voivat hakeutua työkokeiluun, jonka päätyttyä tehdyt työtehtävät voidaan opinnollistaa.

Rakentavien alojen työpaja tarjoaa 16–29-vuotiaille mahdollisuuden tutkinnon osion suorittamiseen ja työkokeiluun. Tarjolla alat: rakentaminen, pintakäsittely, sisustaminen, kiinteistönhuolto sekä piha- ja puutarhanhoito. Lue lisää LIITO-pajoista.

Ammatilliset työpajakahvilat Cooperin kulma ja Kartanon Kahvila

Ammatilliset työpajakahvilat tarjoavat ikärajattomasti järvenpääläisille kokemuksia keittiö- ja ravintola-alan työelämästä.

Osa työntekijöistä on alan opiskelijoita ja osa hakee kokemusta työllistyäkseen paremmin avoimille työmarkkinoille. Työpajamuotoinen kahvila sopii myös niille, jotka ovat kuntoutumassa työelämään. Lue lisää kahvilapajoista.

Järppi ja kesätyöllistämistuet

Järvenpään kaupunki myöntää työllistämiseen tukea niin yrityksille, yhdistyksille kuin kotitalouksille. Lue lisää miten voit hyödyntää erilaisia tukia työnhaussa.

Maahanmuuttajille tukea kotoutumiseen ja työllistymiseen

Oletko juuri muuttanut Järvenpäähän? Maahanmuuttajatoimisto Versossa tuetaan niin asumiseen, kielikoulutuksiin kuin työn hakemiseen liittyvissä asioissa.

Keski-Uusimaan alueen kattava palvelu- ja tiedottamissivusto Maspa.fi maahanmuuttajille ja maahanmuuttotyön verkostolle sekä vieraskielistä työvoimaa rekrytoiville työnantajille.

Jaa juttu: