Ammatilliset työpajat

Ohjausalan LIITO-työpaja

Ohjausalan Liito on ammatillista pajatoimintaa, jota toteutetaan yhdessä STEP-koulutuksen kanssa. Kasvatus- ja ohjausalasta, sekä koulunuorisotyön menetelmistä kiinnostuneet voivat hakeutua Työ- ja elinkeinotoimiston palveluiden kautta työkokeiluun, jonka päätyttyä tehdyt työtehtävät voidaan opinnollistaa.

Opiskelijana voit myös suorittaa opintoihisi liittyviä jaksoja. Liito-toiminta on rakentunut koulun arjessa neljän pääteeman ympärille: välituntitoiminta, koulunkäynnin ohjaus, koulupäivän jälkeiset kurssit sekä retki- ja tapahtumapäivät.

Rakentavien alojen LIITO-työpaja

Vanhankylänniemessä toimiva 16–29-vuotiaille suunnattu työpaja tarjoaa mahdollisuuden opiskeluun ja työkokeiluun sekä tehtyjen työtehtävien hyväksiluvun jatko-opintoihin ammatillisessa oppilaitoksessa.

Monipuoliset työtehtävät, kuten rakentaminen, pintakäsittely, sisustaminen, kiinteistönhuolto, piha- ja puutarhanhoito sekä eläintenhoito mahdollistavat myös tutkinnon osien suorittamisen vaikka et olisi vielä edes opiskelija. LIITO on yksilöllinen oppimisympäristö, jossa saat tukea elämän kaikilla eri osa-alueilla.

Oli unelmasi mikä tahansa: Ajatus lähtee sinusta ja yhdessä saamme sen liitoon!”

Työpajakahvilat Cooperin Kulma ja Kartanon Kahvila

Työpajakahviloissa tarjoamme eri-ikäisille järvenpääläisille kokemusta keittiö-, ravintola-alan työelämästä sekä majoitusalalta. Toimintaamme tullaan monilla erilaisilla sopimuksilla. Osa työntekijöistämme on alan opiskelijoita, osa kuntouttavassa työtoiminnassa, työkokeilussa ja palkkatuetussa työssä.

Työpajalle voit tulla hakemaan kokemusta työllistyäksesi paremmin avoimille työmarkkinoille. Mikäli olet järvenpääläinen ja kiinnostunut toiminnasta, ota yhteyttä ensin Vaikuttamon uravalmentajaan.

Kartanon Kahvila sijaitsee Vanhankylänniemen kulttuurihistoriallisessa miljöössä. Cooperin Kulman lounaskahvila löytyy keskustan tuntumasta Myllytien toimintakeskuksen yhteydestä osoitteesta Myllytie 11.

Löydät kahviloiden palvelut facebookista ja instagrammista sekä verkkosivuilta. Tutustu palveluihin ja katso poikkeusaukioloajat, Cooperin Kulma ja Kartanon Kahvila.

Anna meille palautetta ammatillisista työpajoista!

Jaa juttu: