Hae meille töihin!

Oletko sinä seuraava järvenpäähenkilö?

Tule tekemään kanssamme tulevaisuuden Järvenpäätä! Rakennamme sujuvaa arkea noin 1 600 ammattilaisen voimin. Meillä on toimivaa päätöksentekoa, hyvää hallintoa ja johtamista, tehokasta taloudenhoitoa, osallisuutta ja viestintää. Tätä kaikkea ja paljon muuta tarvitaan tuottaessamme kaupungin palveluita asukkaille.

Työntekijöitä kerääntyneinä valkotaulun eteen, valkotaululla sydämenmuotoisen kuvion sisällä post-it -lappuja, joihin vastattu tauluun kirjoitettuun kysymykseen: "Parasta työssämme?".

Meillä on rento ja mutkaton työkulttuuri

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja yhteisöohjautuvuuden avulla. Kannustamme henkilöstöämme työn kehittämiseen ja tuloksellisuuteen.

Työtä kaupunkilaisten hyväksi

Arjen työmme on asiakaslähtöistä, sillä kaupunkilaisia varten meidät on palkattu. Järvenpään kaupungilla on vuosien kehittämishistoria, johon liittyy asiakkaan arjen kumppanuus ja sujuva yhteistyö.  

Meillä on monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä, joissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja sen kehittämiseen. Haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä vakinaisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.

Jaa juttu: