Hae meille töihin!

Meillä on rento ja mutkaton työkulttuuri

Jokainen työntekijä on oman elämänsä järvenpäähenkilö. Suosimme ketterää kehittämistä ja arjessa oppimista. Vierastamme kaikenlaista kankeutta ja pyrimme poistamaan onnistumisen esteitä valmentavan johtamisen ja itseohjautuvuuden avulla. 

Kannustamme henkilöstöämme työn kehittämiseen ja tuloksellisuuteen. Vuoden kohokohta on työntekijöidemme yhteinen henkilöstöjuhla. Lisäksi järjestämme vuosittain Järvenpää-seminaarin, jossa puhuvat Suomen eturivin innovaattorit ja ajattelijat.   

Arjen työmme on asiakaslähtöistä, sillä kaupunkilaisia varten meidät on palkattu. Järvenpään kaupungilla on vuosien kehittämishistoria, johon liittyy asiakkaan arjen kumppanuus ja sujuva yhteistyö.  

Meillä on monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä, joissa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja sen kehittämiseen. Tarvitsemme uusia työntekijöitä vakinaisiin ja määräaikaisiin työ- ja virkasuhteisiin.

Avoimet työpaikat

Järvenpään kaupungin työpaikkoihin, myös kesätyöpaikkoihin, haetaan sähköisesti Laura-rekrytointijärjestelmän kautta.

Avoimet työpaikat linkistä löydät kaupungissa avoinna olevat työpaikat sekä pääset sähköiseen hakujärjestelmään.

Näin pääset järvenpäähenkilöksi

Laatiessamme työpaikkailmoitusta yritämme luoda sinulle mahdollisimman selkeän kuvan tehtävästä. Sinun tehtäväksesi jää kertoa meille, miksi juuri sinä sopisit Järvenpäähän kuin nenä päähän. Kerro osaamisestasi ja kiinnostuksesi juuri tähän tehtävään.

Käytä hakemuksessasi esimerkkejä. Kun kerrot olevasi vaikkapa asiakaspalveluhenkinen, kerro myös joku tilanne, jossa se on näkynyt. Esihenkilöiden, työkavereiden tai ystävienkin kommentit sinusta ovat myös arvokkaita. 

Työpaikkailmoituksessa mainitaan aina yhteyshenkilö, jolta voit kysyä lisää muun muassa tehtävästä ja työyhteisöstä. Oivallinen, hyvin laadittu hakemuksesi puhuu kuitenkin puolestasi. Soittoa yhteyshenkilölle ei siis välttämättä tarvita. Ilmoituksessa saatetaan mainita ajankohta, milloin yhteyshenkilön tavoittaa, joten soitathan tarvittaessa näinä aikoina.

Näin valmistaudut työhaastatteluun 

Tuleva työhaastattelu saattaa jännittää. Ei huolta! Se kertoo vain siitä, että asia on sinulle tärkeä ja merkityksellinen. 

Haluamme haastattelussa tutustua sinuun tarkemmin ja olemme kiinnostuneita osaamisestasi, työhistoriastasi, työpersoonastasi sekä vahvuuksistasi ja kehittämiskohteistasi. 

  • Tutustu Järvenpään kaupungin nettisivuihin ja some-kanaviin etukäteen. Niiden pohjalta sinulle muodostuu jo jonkinlainen kuva siitä organisaatiosta, johon olet hakemassa. 
  • Mieti etukäteen kysymyksiä, joita haluat meiltä kysyä. Työpaikan vaihtaminen on iso askel, joten kysele rohkeasti asioita päätöksenteon tueksi. Haastattelussa myös sinä arvioit työpaikan ja työyhteisön soveltuvuutta sinulle. 
  • Lue vielä kertaalleen hakemasi paikan hakuilmoitus läpi ja mieti sen pohjalta mitkä ovat sinun vahvuutesi ja kehittämiskohteesi suhteessa tehtävään. 

Hyödynnämme rekrytoinnissa erilaisia menetelmiä, kuten video-, ryhmä- ja yksilöhaastatteluja sekä joissain tapauksissa soveltuvuusarviointeja tai työtapa-analyyseja.  Onnea ja menestystä haastatteluun!

Todistukset 

Jotta emme hankkisi silkkiuikkua säkissä, haluamme tutustua hakijoiden todistuksiin. 

  • Tutkinto- ja työtodistusten alkuperäiset kappaleet esitetään työhaastattelussa.
  • Rikostaustaote vaaditaan kaikilta lasten kanssa työskenteleviltä. Rikostaustaote näytetään esihenkilölle ennen palvelussuhteen alkamista. 

Jaa juttu: