Elinkeinot ja yrittäjyys

Järvenpää on kaupunki monilla vahvuuksilla

Järvenpää on yli 46 000 asukkaan merkittävä kaupallinen kasvukeskus Keski-Uudenmaan ytimessä sekä osa pääkaupunkiseudun talous- ja työssäkäyntialuetta. Monipuolinen yritystoiminta ja yritysten tuottamat palvelut ovat Järvenpään kasvun ja hyvinvoinnin kulmakivi.

Kaupungin keskeisimpiä tehtäviä ovat yrittämisen perusedellytysten turvaaminen. Monimuotoinen yhteistyö paikallisten ja uusien yritysten sekä eri sidosryhmien kanssa – kuten Keuda, Keuke, Uudenmaan liitto, Kuntaliitto, yrittäjäyhdistykset ja lähikunnat – vauhdittaa kasvuun ja onnistumisiin.

Järvenpäästä vipuvoimaa yrittäjyyteen

Järvenpään elinkeinorakenne on monipuolinen ja Järvenpäässä toimii noin 3 000 yritystä. Yritys- ja elinkeino-ohjelman 2023-2030 myötä kaupungissa toimii neljä kärkialojen kasvuverkostoa; elintarvikeala, kaupan ja palveluiden ala, kiinteistö- ja rakentamisala sekä teollisuus. Kasvuverkostot keskittyvät kärkialojen keskeisiin tarpeisiin kuten esimerkiksi osaavaan työvoimaan sekä kasvuun ja kansainvälistymiseen.

PK-yritysten osuus on kaupunkimme yrityskannasta noin 90 %. Lisää tietoja alueemme yrityksistä ja palveluista löydät Järvenpään yritys- ja palveluhakemistosta.

Tervetuloa kasvun kaupunkiin, metropolialueen pohjoiseen keskukseen

Erinomainen sijainti ja uniikki draivi houkuttelevat yrityksiä sijoittautumaan kaupunkiin. Järvenpään keskustan rakennushankkeilla varmistetaan ja vastataan keskusta-alueen toimitilatarpeisiin ja palveluratkaisuihin. 

Kaupungin yritystonttien hinnat ja toimitilojen vuokrat ovat kilpailukykyisiä. Kompaktissa kaupungissamme on neljä juna-asemaa. Hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen takaavat tavaran, palveluiden ja ihmisten vaivattoman liikkumisen edistäen yritystoiminnan tarpeita.

Lisätietoja ja ajankohtaisia uutisia siitä, mitä meillä ja muualla tapahtuu: Business Järvenpää

Jaa juttu: