Elinkeinot ja yrittäjyys

Järvenpää on kaupunki monilla vahvuuksilla

Järvenpää on noin 45 000 asukkaan merkittävä kaupallinen kasvukeskus Keski-Uudenmaan ytimessä sekä osa pääkaupunkiseudun talous- ja työssäkäyntialuetta.

Kaupungin keskeisimpiä tehtäviä ovat yrittämisen edellytysten turvaaminen sekä yhteistyö paikallisten ja uusien yritysten sekä eri sidosryhmien kanssa, kuten Keuda, Keuke, Uudenmaan liitto, yrittäjäyhdistys ja lähikunnat.

Järvenpäästä vipuvoimaa yrittäjyyteen

Järvenpään elinkeinorakenne on monipuolinen ja Järvenpäässä toimii noin 3 000 yritystä. Palveluala on kasvava elinkeinomuoto. PK-yritysten osuus on kaupunkimme yrityskannasta noin 90 %. Lisää tietoja alueen tarjonnasta löydät Järvenpään yritys- ja palveluhakemisto

Tervetuloa kasvun kaupunkiin

Erinomainen sijainti ja uniikki draivi houkuttelevat yrityksiä sijoittautumaan. Järvenpään keskustan rakennushankkeet tulevat kasvattamaan keskusta-alueen toimitilamäärää ja vastaamaan yhä ketterämpiin toimitilatarpeisiin ja palveluratkaisuihin. 

Kaupungin yritystonttien hinnat ja toimitilojen vuokrat ovat kilpailukykyisiä. Kompaktissa kaupungissamme on neljä junaseisaketta. Hyvät kulkuyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen takaavat tavaran, palveluiden ja ihmisten vaivattoman liikkumisen edistäen yritystoiminnan tarpeita.

Lisätietoja ja ajankohtaisia uutisia siitä, mitä meillä ja muualla tapahtuu: Business Järvenpää

Jaa juttu: