Järvenpää-info palvelee pian kaupunkilaisia uudessa Bulevardikorttelissa – katso infotilaisuuden tallenne ja tutustu materiaaleihin

Tammikuussa 2023 Bulevardikorttelin toimistotaloon avautuu kaikille kaupunkilaisille avoin asiointi- ja kohtaamispaikka Järvenpää-info, jossa kuka tahansa voi pysähtyä saamaan tietoa tai antamaan palautetta.

Kuva_Hankkeet_Perhela

Järvenpään kaupunki ja rakennusyhtiö YIT esittelivät torstaina 8.9. järjestetyssä Teams-infotilaisuudessa keskustaan rakenteilla olevaa Bulevardikorttelia, jonka toimistotiloihin keskitetään Järvenpään kaupungin palveluja tammikuuhun 2023 mennessä. Kaupungin lisäksi toimistotiloihin siirtyy OP Uusimaa. Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän (HUS) käyttöön tulevan rakennuksen arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2023.

Bulevardikortteliin rakennetaan yhteensä kolme asuinkerrostaloa, joista ensimmäinen, Järvenpään Basso, valmistuu syyskuun 2022 loppuun mennessä. Bulevardikortteli on valmis kokonaisuudessaan vuonna 2025, kun kolmesta asuinkerrostalosta viimeinen, 20-kerroksisen tornitalo, on rakentunut. Bulevardikorttelin rakennukset yhdistää toisiinsa laaja viheraluemainen pihakansi. Pihakannen lähioleskelualueet on rajattu Bulevardikorttelin asukkaiden käyttöön, mutta pihakannelta löytyy myös puolijulkisia tiloja. Lisäksi Bulevardikorttelin kivijalkaan tulee myöhemmin palveluliiketoimintaa, kuten ravintoloita.

Bulevardikortteliin rakennetaan myös pysäköintihalli korttelin asukkaiden käyttöön sekä erillinen huoltopiha. Lisäksi Mannilantien toisella puolella sijaitsevaan YIT:n peruskorjauksessa olevaan Asemanmäen pysäköintilaitokseen valmistuu pysäköintipaikkoja Bulevardikorttelin asukkaille ja toimistokäyttäjille. Pysäköintilaitoksen alimpiin kerroksiin rakennetaan lyhytpysäköintipaikkoja Bulevardikorttelissa vieraileville asiakkaille.

Järvenpää-info

Tammikuussa 2023 Bulevardikorttelin toimistotaloon avautuu kaikille kaupunkilaisille avoin asiointi- ja kohtaamispaikka Järvenpää-info, jossa kuka tahansa voi pysähtyä saamaan tietoa tai antamaan palautetta. Järvenpää-infossa kaupunkilaiset saavat palvelua muun muassa kaupunkiympäristöön, rakentamiseen, vapaa-aikaan, liikuntaan ja tilavarauksiin liittyvissä asioissa. Tilassa tulee toimimaan myös kaupungin maahanmuuttajapalvelut ja Vaikuttamon uravalmennus ja ohjaamopalvelut sekä Mestaritoiminnan ja Mestariasuntojen asiakaspalvelut. Järvenpää-infossa voidaan järjestää myös pieniä avoimia kokouksia sekä info- ja pop up -tilaisuuksia.

Järvenpää-info sijaitsee Bulevardikorttelin pihakannella. Kulku pihakannelle tapahtuu ensimmäisessä vaiheessa Mannilantien puolelta hissillä tai portaitse. Rakennustöiden edetessä yhteys aukeaa myös kävelykatu Jannen puolelta arviolta vuosina 2024–2025, jolloin pihakannen ja kävelykatu Jannen yhdistävät oleskelu- ja kulkuportaat valmistuvat.

Järvenpää-infon asiakaspalvelun aukioloajat

Ma, ti ja to klo 9–16

Ke klo 9–17

Pe 9–14

Mestariasuntojen ja Mestaritoiminnan edellä mainituista ajoista mahdollisesti poikkeavat ajat löytyvät palvelujen nettisivuilta.  

Bulevardikorttelia ympäröivien katualueiden rakentaminen

Infossa kerrottiin myös Bulevardikorttelia ympäröivien katualueiden rakentamisesta ja valmistumisesta. Helsingintien osalta urakka valmistuu vuoden 2022 loppuun mennessä ja kävelykatu Janne ja Pikku-Kalle puiston osalta kesän 2023 aikana. Mannilantien rakentamisen aikataulu tulee vielä tarkentumaan myöhemmin, kun muu rakentaminen etenee. Katualueiden urakoitsijana toimii GRK Infra Oyj.  

Infotilaisuuden materiaalit ja tallenne

Bulevardikortteli ja Järvenpää-info -tallenne (katsottavissa kahden viikon ajan pe 23.9. asti)

Lisätietoa Bulevardikorttelista kaupungin ja YIT:n sivuilta.

Jaa juttu: