Nuorelle tukea kotikaupungista työ- ja koulutusasioihin

Syksy voi tuottaa haasteita työnhaussa. Ammatinvalinta tai lisäkoulutuksen tarve voi mietityttää. Alla on kootusti juuri sinulle suunnattuja palveluja.

Vaikuttamo

Vaikuttamosta saat ohjausta ja valmennusta työnhakuun ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Tästä pääset lukemaan palvelustamme lisää.

Etsivä nuorisotyö

Jäikö koulu kesken? Onko suunta hukassa elämäntilanteen tai asumisen suhteen? Etsivät nuorisotyöntekijät tukevat sinua seuraavan askeleen löytämisessä. Etsivä nuorisotyöntekijä voi myös olla tukenasi erilaisissa palvelu- ja viranomaisverkostoissa. etsivatyo@jarvenpaa.fi, puh. 040 315 2046, puh. 040 315 3229, puh. 040 315 3878

Ammatilliset Liito-työpajat

Tavoitteena tutkinnon suorittaminen loppuun tai työkokeilu uutta alaa testaten. Rakentavien ja ohjausalan Liito-työpajoilla voit saattaa opintosi loppuun aidoissa työtehtävissä tai selkeyttää ammatinvalintaasi. Meillä voit suorittaa monien alojen opintoja, lue lisää meistä.

Ammatilliset kahvilatyöpajat

Tarvitsetko työkokemusta catering-alalta tai haluaisitko selkeyttää ammatinvalintaasi työkokeilulla kahvila- ja lounasravintola ympäristössä? Lue lisää vaihtoehdoista.

Jaa juttu: