Ikärajatonta uravalmennusta Vaikuttamosta

Vaikuttamo on Järvenpään kaupungin palvelu, josta saat muun muassa tietoa ja valmennusta työelämään ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Palvelu on tarkoitettu järvenpääläisille koulutuksessa, työelämässä tai vailla työtä oleville. Samassa osoitteessa sijaitsee myös Ohjaamo Järvenpää.

Vaikuttamon työntekijöiden kanssa voit kartoittaa kokonaisvaltaisesti omaa tilannettasi. Voit saada vinkkejä uuden uran suunnitteluun, selkeyttää esimerkiksi ammatinvalintaasi erilaisten koulutusvaihtoehtojen kautta tai edistää työllistymistäsi. Halutessasi saat tukea työnhakuun ja työhakemusten täyttämiseen. Tarvittaessa ohjaamme myös muiden palvelujen piiriin, kuten opinto-ohjaajalle tai sosiaali- ja terveyspalveluihin.

Vaikuttamon ja nuorten Ohjaamo-palveluiden ajanvaraukseton walk in-asiointi palvelee tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 12-15  Järvenpää-infossa, osoitteessa Sibeliuksenkatu 8, 3. krs. Käynti Bulevardikorttelin toimitilaan tapahtuu Mannilantieltä, OP-pankin sisäänkäynnin vierestä.

Muina aikoina saat palvelua ajanvarauksella, p. 040 315 3152 (myös tekstiviestit ja WhatsApp) tai vaikuttamo@jarvenpaa.fi

Usein kysytyt kysymykset

Katso Vaikuttamon Facebook!

Katso Vaikuttamon Instagram!

Katso Ohjaamon Facebook!

Anna meille palautetta!

Jaa juttu: