Koirapuistot

Koirapuistot ovat paikkoja, joissa koirat voivat nauttia vapaana olosta ja leikkiä toisten koirien kanssa. Järvenpäässä on kolme koirapuistoa, Lepolassa, Loutissa ja Jampassa.

Koirapuistoissa on säännöt, jotta leikkihetket olisivat turvallisia ja mukavia kaikille koirille ja niiden omistajille. Säännöt ovat näkyvillä jokaisessa koirapuistossa. Koirapuistossa kävijänä vastaat omasta lemmikistäsi ja sen käytöksestä. Tärkeintä on huomioida muut koirat omistajineen. Kaikissa puistoissa on jäteastiat koirien kakoille. Järvenpäässä emme peri koiraveroa. Muistathan, että järjestyslain mukaisesti sinun on pidettävä koirasi kytkettynä muualla taajama-alueella liikkuessasi.

Järvenpäässä on kolme koirapuistoa

Lepolan koirapuisto
Erilliset aitaukset isoille ja pienille koirille
Sijanti: Lepolanväylän ja Sipoontien risteys, sijainti kartalla

Loutin koirapuisto
Erilliset aitaukset isoille ja pienille koirille
Sijanti: Vanhankyläntien ja Harjuvaarankujan risteys, sijainti kartalla

Jampan koirapuisto
Metsäinen koirapuisto
Sijanti: Jampankadun kulmauksessa, sijainti kartalla

Lepolan koirapuisto

Yhdessä siistimpää

Järvenpään kaupunki jakaa ilmaisia koirankakkaroskistarroja kiinnitettäväksi pientalojen omistuksessa oleviin roskiksiin. Tarrojen tarkoituksena on mahdollistaa asukkaiden osallistuminen siisteyden ylläpitoon. Tarran liimaaminen pientalon roskiksen kylkeen tarkoittaa sitä, että ohikulkevalle koiranulkoiluttajalle annetaan lupa laittaa koirankakkapussinsa kyseiseen roskikseen. Osoitteessa www.koirankakkaroskis.fi voi halutessaan lisätä oman roskiksensa kartalle.

Tarroja saa Seutulantalon palvelupisteestä. Kampanjalla Järvenpään kaupunki haluaa olla tukemassa hyvää ideaa, jolla voidaan parantaa lähiympäristön viihtyisyyttä.

Jaa juttu: