Perusopetus

Aiheeseen liittyviä uutisia

Kyrölän koulu muutetaan pienten lasten yksiköksi

Kyrölän koulun käyttötarkoitus muutetaan siten, että tiloissa toimii jatkossa päiväkoti-, esiopetus- ja alkuopetustilat. 3-6 -luokkalaiset siirtyvät opiskelemaan uuteen Järvenpään yhteiskouluun. Remontin lisäksi piha-alueelle tehdään jäädytettävä kenttä ja monitoimikaukalo lähiliikuntapaikaksi.

30.11.2023
Opetus ja kasvatus, Perusopetus
Lasten ja nuorten ääni kantoi Vaikuttajapäivässä

Vaikuttava toiminta on tärkeää kaikenikäisille, mutta erityisesti lapsille ja nuorille. Vaikuttamalla omaan elämäänsä lapset ja nuoret oppivat vaikuttamaan myös yhteiskuntaan.

Järvenpään Nuorisovaltuusto ja Seurakunnan Vaikuttajanuoret järjestivät Vaikuttajapäivän Lasten oikeuksien päivänä 20. marraskuuta kello 14-16.

27.11.2023
Hyvinvointi ja terveys, Kaupunki ja päätöksenteko, Kehittäminen ja hanketyö, Nuorten Järvenpää, Opetus ja kasvatus, Osallistu ja vaikuta, Perusopetus
Yhteinen metsä -taideteos julkistettiin Lapsen oikeuksien päivänä Järvenpään Yhteiskoululla

Järvenpään Yhteiskoulun oppilaat ja henkilökunta voivat seurata luonnon muuttumista reaaliajassa Yhteinen metsä -taideteoksen välityksellä.

21.11.2023
Järvenpään Yhteiskoulu, Kulttuuri, Perusopetus
Järvenpään isännöimä kansainvälinen seminaari tarjosi monipuolisia näkökulmia koulurakennusten suunnitteluun ja rakentamisprosesseihin

Järvenpään kaupungin opetuksen ja kasvatuksen palvelualue on osallistunut kansainväliseen hankkeeseen, jossa on pilotoitu Euroopan neuvoston kehityspankki CEB:n ja investointipankki EIB:n kehittämää koulurakentamisen viitekehystä. Viitekehyksen tarkoituksena on edistää tehokkaampia ja vaikuttavampia investointeja koulutusinfrastruktuuriin.

20.11.2023
Opetus ja kasvatus, Perusopetus
Lisää uutisia

Aiheeseen liittyvät blogit & tarinat

Lähikoulujen tukemista koulutuksen avulla
Järvenpään kaupunki on osoittanut hyvää pelisilmää päättäessään tehdä koulutuksellisia satsauksia, jotta lähikoulut pystyvät taklaamaan ajan ilmiöitä oikea-aikaisilla peliliikkeillä.
20.11.2023
Opetus ja kasvatus, Perusopetus
”Että joku olisi kysynyt mitä mulle kuuluu”

Aikuisen kiinnostuksella voi olla ratkaiseva vaikutus nuoren valintoihin

Pidä pääsi -ilta tarjosi entisille nuorille ja nykynuorten asioista kiinnostuneille tuhdisti ajankohtaista tietoa nuorten päihteiden käytöstä ja elämänhallinnasta 29.11. Järvenpää-talolla. Tällä hetkellä Suomi on nuorten huumekuolemien kärkimaa maailmassa, ja huumeita on helppo saada Keski-Uudellamaalla. Lisäksi nuoren on vaikea saada ongelmaan matalan kynnyksen hoitoa.

01.12.2022
Järvenpääelämää, Järvenpään Yhteiskoulu, Nuorten Järvenpää, Opetus ja kasvatus, Perusopetus
Kaikille ilmainen HopLop – Saunakallion koulun lapset unelmoivat tulevaisuuden Järvenpäästä
Vappuviikolla Saunakallion koulun oppilaat pohtivat teemaa “Järvenpää ennen, nyt ja tulevaisuudessa” erilaisten tehtävien kautta koko viikon ajan, monialaisten opintojen kokonaisuuden eli MOKin valittuna aihepiirinä. 
10.05.2022
Järvenpääelämää, Opetus ja kasvatus, Perusopetus
JYK:ssä on panostettu kosteudenhallintaan
Järvenpään yhteiskoulun eli JYK:n hankkeen kosteudenhallintakoordinaattori, Rambollin projektipäällikkö Magnus Stagnäs korostaa, että tämän päivän koulurakentamisessa kosteudenhallinta otetaan vakavasti.
02.05.2022
Järvenpääkumppani, Järvenpään Yhteiskoulu
Lisää blogeja
Jaa juttu: