Perusopetus

Aiheeseen liittyviä uutisia

Tule turvaamaan koululaisten koulumatkaa elokuussa 2023!

Me Järvenpään kaupunki haastamme sinua ja yhteisöänne irrottautumaan elokuun aikana, suojatiepäivystykseen koulujen läheisyyteen aamuisin ajalla 9.8. – 31.8. – avustamaan ja turvaamaan koululaisten koulureittejä. Varusteeksi mukaan huomioliivi.

29.5.2023
Henkilökunta, Hyvinvointi ja terveys, Kouluverkko, Lukemaan! -hanke, Nuorisopalvelut, Opetus ja kasvatus, Oppimisen tuen hanke, Osallistu ja vaikuta, Perusopetus, Tapahtumat
Järvenpääläiset huoltajat edelleen tyytyväisiä perusopetuksen laatuun

Järvenpäässä toteutettiin maaliskuussa 2023 huoltajille perusopetuksen laatu- ja palautekysely. Edellisen kerran kysely toteutettiin huoltajille lähes saman sisältöisenä vuosina 2021 ja 2018.

22.5.2023
Opetus ja kasvatus, Perusopetus
Järvenpään osallistuvan budjetoinnin äänestys käynnistyi: kaupunkilainen valitsee yli 80 ehdotuksesta

Järvenpään kaupunki käyttää 80 000 euroa kaupunkilaisten ideoiden toteuttamiseen. Äänestysaika on 30.3. – 24.4., ja äänestää voit uudessa osallistuvan budjetoinnin sovelluksessa Suomi.fi-tunnuksin. Manuaalisesti äänestetään muun muassa Järvenpää-infossa. Lasten ja nuorten äänestys on samaan aikaan käynnissä oppilaitoksissa.

30.3.2023
Avustukset, Hyvinvointi ja terveys, Järvenpään Opisto, Kadut ja liikenne, Kaupunki ja päätöksenteko, Kulttuuri, Liikunta ja ulkoilu, Luonnonsuojelu, Luonnotar-asukaslehti, Maahanmuuttajapalvelut
Varhaiskasvatuksen tuntitarpeen muutokset ja varhaiskasvatuspaikan irtisanominen

Esiopetuksessa elokuussa 2023 aloittavat lapset Syksyn 2023 esiopetuspäätökset on tehty. Mikäli lapsella on jo kunnallinen varhaiskasvatuspaikka, siirtyy nykyinen 

22.3.2023
Opetus ja kasvatus, Perusopetus, Varhaiskasvatus
Lisää uutisia

Aiheeseen liittyvät blogit & tarinat

”Että joku olisi kysynyt mitä mulle kuuluu”

Aikuisen kiinnostuksella voi olla ratkaiseva vaikutus nuoren valintoihin

Pidä pääsi -ilta tarjosi entisille nuorille ja nykynuorten asioista kiinnostuneille tuhdisti ajankohtaista tietoa nuorten päihteiden käytöstä ja elämänhallinnasta 29.11. Järvenpää-talolla. Tällä hetkellä Suomi on nuorten huumekuolemien kärkimaa maailmassa, ja huumeita on helppo saada Keski-Uudellamaalla. Lisäksi nuoren on vaikea saada ongelmaan matalan kynnyksen hoitoa.

01.12.2022
Järvenpääelämää, Järvenpään Yhteiskoulu, Nuorten Järvenpää, Opetus ja kasvatus, Perusopetus
Kaikille ilmainen HopLop – Saunakallion koulun lapset unelmoivat tulevaisuuden Järvenpäästä
Vappuviikolla Saunakallion koulun oppilaat pohtivat teemaa “Järvenpää ennen, nyt ja tulevaisuudessa” erilaisten tehtävien kautta koko viikon ajan, monialaisten opintojen kokonaisuuden eli MOKin valittuna aihepiirinä. 
10.05.2022
Järvenpääelämää, Opetus ja kasvatus, Perusopetus
JYK:ssä on panostettu kosteudenhallintaan
Järvenpään yhteiskoulun eli JYK:n hankkeen kosteudenhallintakoordinaattori, Rambollin projektipäällikkö Magnus Stagnäs korostaa, että tämän päivän koulurakentamisessa kosteudenhallinta otetaan vakavasti.
02.05.2022
Järvenpääkumppani, Järvenpään Yhteiskoulu
Tämän päivän peruskoulu on rikas yhteisö
Millaista on keskellä arkipäivää 950 oppilaan järvenpääläisessä peruskoulussa? Oikea vastaus: Eläväistä, mutta samalla rauhallista. Tunnelmaltaan seesteistä.
20.01.2022
Luonnotar-asukaslehti, Opetus ja kasvatus, Perusopetus
Lisää blogeja
Jaa juttu: