Iltapäivätoiminta 

Iltapäivätoimintapaikkojen varsinainen hakuaika lukuvuodelle 2024-2025 on 1.4. – 15.4.2024. Ennen haun alkua päivitetään näille sivuille lukuvuoden 24-25 toimintaa koskevat tiedot. Nykyiset tiedot koskevat kuluvaa lukuvuotta 23-24.

Perusopetuksen 1–2 luokkien sekä muiden luokkien erityisopetuksen oppilaille tarkoitettu iltapäivätoiminta. 

Iltapäivätoiminnan ryhmät toimivat päivittäin alkaen klo 12.00 ja päättyen klo 16.30 (Kristillinen koulu klo 16.00/17.00). Ryhmät tarjoavat lapselle turvallisen tavan viettää aikaa koulun jälkeen. IP-ryhmissä leikitään, liikutaan, tehdään läksyjä, ulkoillaan, nautitaan välipalaa, levätään ja askarrellaan ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella ja valvonnassa.

Toiminnan tavoitteena on tukea kodin ja koulun kasvatustyötä sekä edistää lasten hyvinvointia. Toimintaa koordinoi Järvenpään kaupungin perusopetuspalvelut ja sitä järjestävät Järvenpään kaupunki, Järvenpään ev.lut. seurakunta ja Kristillinen koulu. Toiminta on maksullista.

  • Ryhmät aloittavat toimintansa heti ensimmäisenä koulupäivänä elokuussa ja toimivat kaikkina koulupäivinä (ei lauantaisin).
  • Toiminta alkaa koulupäivän päätyttyä ja päättyy päivittäin klo 16.30.
  • Toiminnan hinta on 106€/kk.
  • Elokuulta peritään täysi maksu, koulujen loma-ajat eivät vaikuta toiminnan hintaan. Kesäkuun alku sisältyy toukokuun maksuun.
  • Toimintamaksu laskutetaan kerran kuukaudessa jälkikäteen.
  • Tarjolla ei ole osapäiväistä, puolipäiväistä yms. toimintaa. Myönnettyä paikkaa voi käyttää perheen tarpeiden mukaisesti, mutta läsnäolon määrällä ei ole vaikutusta maksuihin.
  • Poikkeuksena edelliseen Kristillinen koulu: Toiminta-ajat klo 16/17 saakka ja hinta 100/120€/kk.

Iltapäivätoimintapaikan hakeminen

Hae iltapäivätoimintapaikkaa

Maksuhuojennuksen hakeminen

Hae maksuhuojennusta

Iltapäivätoimintapaikan irtisanominen

Irtisano iltapäivätoimintapaikka
Jaa juttu: