Työnantajalle

Työnantajapalveluissa luomme yhteyksiä työnantajien ja työnhakijoiden välille.

Työnantajatreffeiltämme Vaikuttamosta rekrytoit kätevästi uusia osaajia! Kokeilemme mielellämme uusia yhteistyökuvioita ja työllistämistä edistäviä palveluja kanssasi. Tutustu alla myös työllistämisen lisätuki Järppiin ja työllisyyttä edistäviin hankkeisiin.

Kansainvälisen rekrytoinnin työnantajapalvelut ovat käytössäsi International House of Helsinki -sivuilla. Työnantajapalveluihin voi olla yhteydessä kansainvälisten osaajien löytämiseen, lupa-asioihin ja työnantajien velvollisuuksiin liittyvissä asioissa. Sivustosta tulossa eri kieliversioita sekä lisää tietoa kansainväliseen rekrytointiin liittyen kesän ja syksyn 2022 aikana. Kansainvälisen rekrytoinnin työnantajapalvelut

Kesätyöllistäminen: Työllistä järvenpääläisiä nuoria kesäksi, me kaupunkina tuemme sinua! Alta näet vaihtoehdot kesätyöllistämistuista sekä Pikaduuni ostopalvelumme, jonka kautta voit kätevästi palkata kesäksi vaikka useamman nuoren töihin. Lue blogista miksi kesätyöllistäminen kannattaa.

Vinkkejä kesätyöntekijän palkkaamiseen ja alaikäisen työntekijän työllistämiseen voit googlettaa tai katsoa esimerkiksi täältä.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Kaupunki teki maastokatselmuskierroksen Terholan yritysalueella alueen yrittäjien kanssa

Terholan yritysalueen yleisilme osoittautui hyväksi, mutta joidenkin yritysten tonteilla on vielä työstettävää tonttimiljöön kohentamiseksi.

20.6.2022
Elinkeinot ja yrittäjyys, Yrittäminen ja työ
Järvenpää pärjäsi mallikkaasti Yrittäjien kuntabarometri -kyselyssä

Suomen Yrittäjät on toteuttanut yrittäjille Yrittäjien kuntabarometri -kyselyn 1.2.–4.4.2022 välillä. Kuntabarometrissa yrittäjä on voinut antaa palautetta ja arviota 

8.6.2022
Elinkeinot ja yrittäjyys, Yrittäminen ja työ
Kanansiivistään tunnettu Hook rantautui kesäksi Rantapuistoon

Järvenpään Rantapuistoon Kasinokujan parkkipaikan viereen avautui toukokuun lopulla Hook Kesäravintola, joka palvelee asiakkaita ainakin elokuun loppuun asti.

8.6.2022
Elinkeinot ja yrittäjyys, Matkailu, Yrittäminen ja työ
Järvenpää, Kerava ja Vantaa kehittivät yhdessä tapoja toteuttaa ilmastotyötä yritysten kanssa

Vantaan, Keravan ja Järvenpään kaupunkien yhteinen ilmastoyhteistyön hanke on päättymäisillään. Reilun vuoden kestäneessä projektissa on syvennytty kuntien ja yritysten väliseen ilmastoyhteistyöhön monella eri tasolla.  

1.6.2022
Elinkeinot ja yrittäjyys, Yrittäminen ja työ
Lisää uutisia
Jaa juttu: