Nuorten palvelut

Tervetuloa Järvenpään nuorisopalveluiden nettisivuille! Nuorisopalvelut tukee nuoren yksilöllistä kasvua kohti hyvinvoivaa aikuisuutta, eri toimintaympäristöissä tapahtuvan kohtaamisen ja osallisuuden lisäämisen keinoin.

Nuorisopalvelujen toiminnassa noudatetaan turvallisemman tilan ja tilaisuuden periaatteita.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Haluatko vaikuttaa nuorten asioihin? Nuorisovaltuuston vaalit tulossa

Järvenpään nykyisen nuorisovaltuuston kaksivuotinen toimikausi on päättymässä vuoden 2024 lopussa. Uusi nuorisovaltuusto vuosille 2025–2026 valitaan joulukuussa. Nuorisovaltuusto eli nuva on nuorten mahdollisuus vaikuttaa.

3.7.2024
Kaupunki ja päätöksenteko, Nuorisopalvelut, Nuorten Järvenpää, Opetus ja kasvatus, Osallistu ja vaikuta
Ohjelmaa Kesälaitumen perennanvaihtotorilla ti 18.6. klo 15-19

Musaa on toivottu Kesälaitumelle, ja tulevalla vaihtotorilla musiikkia tarjoillaan kuullaan Aikamatka-esityksessä. Suosittu Olgan pop up -kahvila aukeaa taas Valtuustonkatu 3:n varjoisalle pihalle, ja herkille taimille ja perennoille rakentuu teltta suojaksi kentän puolelle. Rankemman sateen sattuessa tapahtuma siirtyy viereiselle Seuratalolle.

5.6.2024
Hyvinvointi ja terveys, Hyvinvointia ikäihmisille, Kulttuuri, Nuorten Järvenpää, Osallistu ja vaikuta, Resurssiviisaus, Tapahtumat, Turvallinen arki, Ympäristö ja luonto
Vaihda ylimääräiset kasvisi Kesälaitumella 15.5. klo 13-19

Perennan ja taimien vaihtotori, niittyinfo ja pajutalkoot järjestetään keskiviikkona 15.5. klo 13-19 Kesälaitumella osoitteessa Valtuustonkatu 2. Matalan kynnyksen tapahtumassa voit tutustua Kesälaitumen 2024 aurinkoiseen kauteen, osallistua pajutalkoisiin ja nauttia pop up -kahvion herkuista. Kaupunkipuutarha rakentuu ja kehittyy Järvenpää-talon ja kirjaston väliselle noin 2 300 neliön kentälle.

19.4.2024
Järvenpään Opisto, Kulttuuri, Lapsiperheet, maahanmuuttaja, Nuorten Järvenpää, Osallistu ja vaikuta, Tapahtumat, Vapaa-aika ja harrastaminen
Gutsy Go: Avun pyytäminen kiusaamistilanteessa on haasteellista – nuorten toteuttama koe keräsi muutamissa tunneissa yli 200 000 katselua TikTokissa

Järvenpääläiset nuoret kyllästyivät tuloksettomaan kiusaamiskeskusteluun ja tekivät piilokamerakokeen. Katso video, kuinka nuoret harjoittelevat avun pyytämistä ja kuinka aikuiset siihen reagoivat.

8.4.2024
Nuorisopalvelut, Nuorten Järvenpää, Opetus ja kasvatus
Lisää uutisia
Jaa juttu: