Nuorten palvelut

Tervetuloa Järvenpään nuorisopalveluiden nettisivuille! Nuorisopalvelut tukee nuoren yksilöllistä kasvua kohti hyvinvoivaa aikuisuutta, eri toimintaympäristöissä tapahtuvan kohtaamisen ja osallisuuden lisäämisen keinoin.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Gutsy Go -toimintaviikko saapuu jälleen Järvenpäähän 4.–8.9.2023

Gutsy Go palaa Järvenpäähän! 80 kasiluokkalaista kutsuu mukaan koko kaupungin ja tekee näkyväksi sen, mihin nuoret haluavat vaikuttaa juuri nyt.

24.8.2023
Nuorten Järvenpää, Perusopetus
Järvenpään kulttuuriopetuksen opetussuunnitelma KUPO uudistuu 10-vuotisjuhlavuotensa alla

Kulttuuripolku eli KUPO on osa Järvenpään esi- ja perusopetuksen kotiseutu- ja kulttuuriopetuksen opetussuunnitelmaa. Tavoitteena on tarjota jokaiselle järvenpääläiselle lapselle ja nuorelle mahdollisuus tutustua omaan kotiseutuun ja sen kulttuuritarjontaan. Ensi keväänä 10 vuotta täyttävä toiminta uudistuu tulevaksi lukuvuodeksi ja tarjontaan tulee dokumenttielokuvatapahtuma, Vanhankylänniemen historiaa raottava pakopeli sekä opastettu vierailu taitelijakoti Suvirannassa.

10.8.2023
Hyvinvointi ja terveys, Kulttuuri, Nuorten Järvenpää, Opetus ja kasvatus, Perusopetus
Tule turvaamaan koululaisten koulumatkaa elokuussa 2023!

Me Järvenpään kaupunki haastamme sinua ja yhteisöänne irrottautumaan elokuun aikana, suojatiepäivystykseen koulujen läheisyyteen aamuisin ajalla 9.8. – 31.8. – avustamaan ja turvaamaan koululaisten koulureittejä. Varusteeksi mukaan huomioliivi.

29.5.2023
Henkilökunta, Hyvinvointi ja terveys, Kouluverkko, Lukemaan! -hanke, Nuorisopalvelut, Opetus ja kasvatus, Oppimisen tuen hanke, Osallistu ja vaikuta, Perusopetus, Tapahtumat
Keusote ja alueen kunnat luopuvat nuorille suunnatun Normaali.fi -palvelun käytöstä 1.6. alkaen

Keusoten tiedote 16.5.2023 Keusote ja alueemme kunnat ovat ylläpitäneet Keski-Uudellamaalla nuorille apua tarjoavan Normaali.fi -palvelun chatia vuodesta 2020 alkaen. Palvelua 

16.5.2023
Hyvinvointi ja terveys, Nuorisopalvelut, Nuorten Järvenpää
Lisää uutisia
Jaa juttu: