Nuorten palvelut

Tervetuloa Järvenpään nuorisopalveluiden nettisivuille! Nuorisopalvelut tukee nuoren yksilöllistä kasvua kohti hyvinvoivaa aikuisuutta, eri toimintaympäristöissä tapahtuvan kohtaamisen ja osallisuuden lisäämisen keinoin.

Nuorisopalvelujen toiminnassa noudatetaan turvallisemman tilan ja tilaisuuden periaatteita.

Aiheeseen liittyviä uutisia

Vaihda ylimääräiset kasvisi Kesälaitumella 15.5. klo 13-19

Perennan ja taimien vaihtotori, niittyinfo ja pajutalkoot järjestetään keskiviikkona 15.5. klo 13-19 Kesälaitumella osoitteessa Valtuustonkatu 2. Matalan kynnyksen tapahtumassa voit tutustua Kesälaitumen 2024 aurinkoiseen kauteen, osallistua pajutalkoisiin ja nauttia pop up -kahvion herkuista. Kaupunkipuutarha rakentuu ja kehittyy Järvenpää-talon ja kirjaston väliselle noin 2 300 neliön kentälle.

19.4.2024
Järvenpään Opisto, Kulttuuri, Lapsiperheet, maahanmuuttaja, Nuorten Järvenpää, Osallistu ja vaikuta, Tapahtumat, Vapaa-aika ja harrastaminen
Gutsy Go: Avun pyytäminen kiusaamistilanteessa on haasteellista – nuorten toteuttama koe keräsi muutamissa tunneissa yli 200 000 katselua TikTokissa

Järvenpääläiset nuoret kyllästyivät tuloksettomaan kiusaamiskeskusteluun ja tekivät piilokamerakokeen. Katso video, kuinka nuoret harjoittelevat avun pyytämistä ja kuinka aikuiset siihen reagoivat.

8.4.2024
Nuorisopalvelut, Nuorten Järvenpää, Opetus ja kasvatus
Tukea väkivaltauutisten käsittelemiseen

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on koostanut materiaalia väkivaltauutisten käsittelemiseksi lapsen kanssa. Lapset voivat olla uutisoinnista hämmentyneitä ja peloissaan, jolloin aikuisen rauhallinen läsnäolo ja lapsen huolien kuunteleminen on tärkeää.

2.4.2024
Hyvinvointi ja terveys, Nuorten Järvenpää, Opetus ja kasvatus
Lasten ja nuorten pahoinvointiin etsitään ratkaisuja useiden toimijoiden kesken Radanvarsifoorumilla

Lasten ja nuorten pahoinvoinnin taustoihin ja tilannetta helpottavien konkreettisten toimenpiteiden löytämiseen panostetaan tulevana keväänä, kun useat toimijat Etelä-Suomen Aluehallintoviraston koordinoimana kokoontuvat Järvenpäähän etsimään tilanteeseen ratkaisuja. Ensimmäinen Radanvarsifoorumi järjestetään 5.4. Järvenpää-talolla.

6.3.2024
Lapsiperheet, Nuorisopalvelut, Nuorten Järvenpää, Opetus ja kasvatus, Perusopetus
Lisää uutisia
Jaa juttu: