Kesätyö

Järvenpääläinen nuori, haluatko kesäksi töihin? Tarjolla on useita vaihtoehtoja, joiden kautta toivomme, että saat itsellesi kesäksi mieluisen työpaikan.

Järvenpään kaupungin kesätyöpaikat

Järvenpääläiset 15 – 19-vuotiaat nuoret voivat hakea Järvenpään kaupungin kesätyöpaikkoja. Haku alkaa 15.3. ja päättyy 4.4.2021. Huomaathan, että tänä vuonna myös 19-vuotiaat voivat hakea kaupungille töihin! Kesätyötä kaupungilta voit hakea 15.3. alkaen alla olevasta linkistä:

Kesätyöhaku kaupungille

Kesätyöllistämistuki

Kesätyöllistämistukea hakee työnantaja. Sinä voit kuitenkin mainostaa työtä hakiessasi työnantajille, että tarjoamalla järvenpääläiselle 15-18 vuotiaalle nuorelle työtä, voi saada tukea palkkauskustannuksiin! Kesätyöllistämistuki

Kolmannen sektorin kesätyöllistämistuki

Kolmannen sektorin kesätyöllistämistukea voivat hakea yhdistykset, säätiöt ja järjestöt, jos työllistävät 15-18 -vuotiaan järvenpääläisen töihin. Jos siis haet kolmannelta sektorilta kesätyötä, niin muista mainita hakiessasi työnantajalle tästä tuesta.
Kolmannen sektorin kesätyöllistämistuki

KesäRekry

KesäRekry on Personalhuset Staffing Group Oy:n uusi kesätyöpaikkoja juuri sinulle (15-18-vuotias) etsivä ostopalvelumme. Haluatpa sitten somettajaksi, pihatöihin, lastenhoitajaksi tai vaikkapa urheiluohjaajaksi, niin ole yhteydessä KesäRekryyn heti ja hae kesätyötä.

Keusoten kesätyöpaikat

Rekrytoinnit ovat suunnattu valmistuneille sairaanhoitajille, terveydenhoitajille, lähihoitajille, hammashoitajille, suuhygienisteille sekä alan opiskelijoille. 

Voit hakea ikäihmisten palveluiden pariin (ympärivuorokautinen palveluasuminen, palvelukeskukset, kotihoito), sairaalapalveluihin (akuuttiosastot, kotisairaala) tai hammashoitoloihin. Tulossa myös nuorille kesätyöpaikkoja!
Keusoten kesätyöpaikat

Jaa juttu: