Maastokatselmus toteutetaan uudelleen Vähänummen yritys- ja teollisuusalueella – alueen yrittäjät ovat tervetulleita mukaan

Vähänummen yritys- ja teollisuusalueen maastokatselmus toteutettiin ensimmäisen kerran jo syksyllä 2021, kun Viihtyisä kaupunkikuva- toimintamalli sai alkunsa. Lokakuussa alueella tullaan tekemään jatkotarkastus. Paikalliset yritykset ovat tervetulleita mukaan kierrokselle yhdessä kaupungin toimijoiden kanssa.

Kartta maastokatselmusalueesta.
Maastokatselmusalue rajautuu lännessä Emalikadun alkuun, pohjoisessa Puurtajankatu 34:ään, idässä Nummenrinteeseen ja Yrittäjänkatuun sekä etelässä Vähänummentiehen.

Järvenpään kaupunki toteuttaa Viihtyisä kaupunkikuva -toimintamalliin sisältyvän pistokokeenomaisen maastokatselmuksen Vähänummen teollisuusalueella Nummenkylässä torstaina 26.10.2023 klo 9–12. Maastokatselmuksen aloitukseen kokoonnutaan Nummenkylän huoltoaseman pihalle (os. Yrittäjänkatu 1, 04440 Järvenpää) klo 8.50.

Viihtyisyyttä ja turvallisuutta

Vähänummen yritys- ja teollisuusalueen maastokatselmukseen ovat tervetulleita mukaan alueen yrittäjät yhdessä kaupungin toimijoiden kanssa. Maastokatselmukseen osallistumisen avulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa alueen viihtyvyyteen, turvallisuuteen ja kuntoon. Samalla voi keskustella kaupungin asiantuntijoiden kanssa aluetta ja omaa lähiympäristöään askarruttavista kysymyksistä. 

Yritykset voivat valmistautua maastokatselmukseen ennakkoon

Alueen yrittäjät voivat jo ennen katselmusta siistiä aluettaan ja mahdollisissa epäselvissä tai mieltä askarruttavissa asioissa olla ensisijaisesti yhteydessä Järvenpään kaupunkitekniikan ylläpidon rakennuttajapäällikkö Aija Schukoviin (lisätiedot alla). Jatkotoimenpiteistä päätetään yhdessä yrittäjien kanssa maastokatselmuksen jälkeen.

Kaupungin ilmakuvakartasta voidaan havaita mahdolliset luvattomat kaatopaikat yleisillä alueilla, tonttien ylitykset ja roskaisuus, luvattomat rakennukset/rakennelmat jne. Tontin käyttötarkoitus huomioidaan tarkastelussa. Kartta on nähtävissä Järvenpään karttapalvelusta.

Viihtyisä kaupunkikuva -toimintamalli

Viihtyisä kaupunkikuva -toimintamalli pilotoitiin ensimmäisen kerran syksyllä 2021 samalla  Vähänummen yritys- ja teollisuusalueella. Tämän jälkeen maastokatselmukset on tehty myös kesällä 2022 Terholan yritysalueella ja syksyllä 2022 Intro-4:n ja Mikonkorven yritysalueilla.

Seuraava maastokatselmus on tarkoituksena toteuttaa Boogien yritysalueella ja Satukukanpolun yritystonteilla keväällä 2024.


Lisätietoja:

Aija Schukov
ylläpidon rakennuttajapäällikkö
puh. 040 315 3586
aija.schukov@jarvenpaa.fi

Susanna Aramo
yrityspalvelupäällikkö
puh. 040 315 3130
susanna.aramo@jarvenpaa.fi

Jaa juttu: