Keikkatyöt

Resiinalla keikkatöihin radanvarsikaupunkiin! Resinan sijaisvälityksen kautta voit tehdä lyhytaikaisia sijaisuuksia esimerkiksi opintojen ohella, työelämään palatessasi tai eläkkeelle jäätyäsi. Meillä on monipuolisia ja vaihtelevia tehtäviä varhaiskasvatuksessa, perusopetuksessa sekä Keskisen Uudenmaan Musiikkiopistossa (alle 13 pv).

Näin jätät hakemuksen Resinaan

Hakemuslomakkeelle pääset tehtävänkuvauksen alareunasta ”Jätä hakemus”. Ennen lähettämistä voit vielä muokata hakemustasi Muokkaa-painikkeesta. Kun olet täyttänyt hakemukseesi sähköpostiosoitteen, saat käyttäjätunnuksen ja salasanan sinne.

Linkki hakemukseen:

Varhaiskasvatustyön ammattilaisille ja opiskelijoille Järvenpään päivähoidossa

Perusopetuksen ja musiikkiopiston opettajille, koulunkäynninohjaajille ja iltapäivätoiminnanohjaajille Järvenpäässä ja Keskisen Uudenmaan Musiikkiopistolla

Laura-kalenteri

Saat käyttäjätunnuksen ja salasanan, kun jätät hakemuksen. Tunnukset aktivoituvat haastattelun yhteydessä, ja pääset niillä Laura-järjestelmään. Laura-järjestelmän kautta pystyt kertomaan, miten olet käytettävissä sijaisuuksiin, täyttämään vuoron jälkeen tunti-ilmoituksen palkanmaksua varten sekä päivittämään hakemustasi.

Sijaisilmoitukset tulevat tekstiviestinä matkapuhelimeen. Viestiin vastaaminen ei onnistu prepaid-liittymällä. Viestin lähetys maksaa normaalin operaattorin määräämän hinnan.

Jaa juttu: