A

Osaaminen ja työ

Osaamis- ja työllisyyspalveluihin kuuluu Vaikuttamo (Ohjaamo Järvenpää ja työvalmennuspalvelut), etsivä nuorisotyö sekä ammattipajat lounaskahvila Cooperin kulma ja LIITO- ja autopaja. Tarjoamme palveluitamme eri puolilla kaupunkia.

VAIKUTTAMO sijaitsee aivan keskustassa ja työvalmennuspalvelujen lisäksi tiloissa toimii myös Ohjaamo Järvenpää. Vaikuttamo palvelee kaikenikäisiä kuntalaisia työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyen.

Työnantajille tarjoamme yhteistyömahdollisuuksia rekrytointeihin liittyen ja neuvontaa esimerkiksi palkkatukiasioissa. Meiltä voit löytää työntekijöitä yritykseesi!

ETSIVÄ NUORISOTYÖ tavoittaa haastavassa elämäntilanteessa olevia nuoria ja ohjaa heitä tarvittavien palveluiden pariin.

Etsivä nuorisotyö toimii nuorten apuna erilaisissa palvelu- ja viranomaisverkostoissa sekä tekee yksilö- ja ryhmänohjausta, avustaa nuorta oppilaitoshaussa, työkokeilu ja -työpaikan etsimisessä, oppisopimusasioissa ja kulkee nuoren rinnalla.

LIITO-PAJA (16–29-vuotiaille) Vanhakylänniemessä toimiva työpaja tarjoaa mahdollisuuden työkokeiluun rakentavilla aloilla, sekä tehtyjen työtehtävien hyväksiluvun jatko-opintoihin Keudalla. Suunnitteletpa omaa tulevaisuuttasi opiskelu- tai työelämässä, niin pajalta voit saada potkua liitoon!

AUTOPAJA (16–29-vuotiaille) Puistotie 27:ssä sijaitseva autopaja tarjoaa mahdollisuuden oppia autojen, moottoripyörien ja pienkoneiden korjausta. Autopajalla työskentelet pienryhmässä ja saat yksilöllistä ohjausta.Voit suorittaa tutkinnon osia, suunnitella erilaisia koulutus- ja työllistymisvaihtoehtoja tai olla TE-toimiston työkokeilussa.

LOUNASKAHVILA COOPERINKULMA tarjoaa eri-ikäisille järvenpääläisille kokemusta keittiö- ja ravintola-alan työelämästä. Toimintaan tullaan monilla erilaisilla sopimuksilla ja hyvin eri lähtökohdista.

Vasemmalta Osaaminen ja työ -valikosta löydät lisää tietoa palveluistamme työnhakijoille ja työnantajille. 

osaaminen työllisyys  

 

TYYLILLÄ DUUNIIN!  Palvelu tällä hetkellä tauolla. Lue mitä palvelussa on tarjottu työttömille kuntalaisille. Katso myös esittelyvideot ja lue "blogia".