• Osaamis- ja työllisyyspalvelut

A

Osaaminen ja työ

Arvoisa asiakas, katsothan palvelupistekohtaisesti miten palvelut ovat avoinna ja tavoitettavissa.

Tiedotamme palvelupisteisiin liittyvistä muutoksista somekanavilla ja palvelupisteiden verkkosivulla.

Osaamis- ja työllisyyspalvelujen palvelupisteet toimivat ympäri kaupunkia.

 Vaikuttamo

sijaitsee aivan keskustassa ja uravalmennuspalvelujen lisäksi tiloissa toimii myös Ohjaamo Järvenpää. Vaikuttamo palvelee kaikenikäisiä kuntalaisia työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyen. Työnantajille tarjoamme yhteistyömahdollisuuksia ja neuvontaa rekrytointeihin.

Liito-paja (16–29-vuotiaille) 

Kesätauolla toiminta suljettu 1.8 - 31.8.2020

Vanhakylänniemessä toimiva työpaja tarjoaa mahdollisuuden työkokeiluun sekä  työtehtävien hyväksiluvun jatko-opintoihin Keudalla. Monipuoliset työtehtävät, kuten rakentaminen, pintakäsittely, sisustaminen, kiinteistönhuolto, piha- ja puutarhanhoito sekä eläintenhoito mahdollistavat myös tutkinnon osien suorittamisen. 

Ohjausalan Liito-paja    

Ohjausalan Liito-paja toimintaa ei järjestetä tällä hetkellä. Lisätietoa toiminnan jatkumisesta saadaan lukuvuoden 2020-21 alussa

Toimintaa toteutetaan yhdessä Seurakuntaopiston kanssa. Kasvatus- ja ohjausalasta, sekä koulunuorisotyön menetelmistä kiinnostuneet henkilöt voivat hakeutua TE-palveluiden kautta työkokeiluun, jonka päätyttyä tehdyt työtehtävät voidaan opinnollistaa. Opiskelijat voivat myös suorittaa opintoihinsa liittyviä jaksoja. 

Lounaskahvila Cooperinkulma ja Kartanon Kahvila

tarjoaa eri-ikäisille järvenpääläisille kokemusta keittiö- ja ravintola-alan työelämästä. Toimintaan tullaan monilla erilaisilla sopimuksilla ja hyvin eri lähtökohdista. Kartanon Kahvila toimii myös viikonloppuisin ja vastaa majoituspalveluista. Tarkemmat aukioloajat ja palvelut löydät kahviloiden kotisivuilta. 

Etsivä nuorisotyö (18-29-vuotiaille) 
Otamme vastaan nuoria ajanvarauksella. Etätapaamiset myös edelleen mahdollisia.

Etsivät nuorisotyöntekijä kulkee nuoren rinnalla ja apuna erilaisissa palvelu- ja viranomaisverkostoissa. Etsivä nuorisotyö tukee ja ohjaa hoitoon, opintoihin, työelämään sekä asumiseen liittyvissä asioissa asiakkaan sanoittamaan tahtiin. Työskentely perustuu vapaaehtoisuuteen ja työtä tehdään jalkautumalla asiakkaan omiin ympäristöihin.

 

 

 

 Osaamis_ja_työllisyyspalvelut_logo