A

Osaaminen ja työ

Osaamis- ja työllisyyspalveluihin kuuluu Vaikuttamo (Ohjaamo Järvenpää ja työvalmennuspalvelut), etsivä nuorisotyö sekä ammattipajat lounaskahvila Cooperin kulma ja LIITO- ja autopaja. Tarjoamme palveluitamme eri puolilla kaupunkia.

Vaikuttamo

sijaitsee aivan keskustassa ja työvalmennuspalvelujen lisäksi tiloissa toimii myös Ohjaamo Järvenpää. Vaikuttamo palvelee kaikenikäisiä kuntalaisia työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyen.

Työnantajille tarjoamme yhteistyömahdollisuuksia rekrytointeihin liittyen ja neuvontaa esimerkiksi palkkatukiasioissa. Meiltä voit löytää työntekijöitä yritykseesi!

Liito-paja (16–29-vuotiaille)

Vanhakylänniemessä toimiva työpaja tarjoaa mahdollisuuden työkokeiluun sekä  työtehtävien hyväksiluvun jatko-opintoihin Keudalla. Monipuoliset työtehtävät, kuten rakentaminen, pintakäsittely, sisustaminen, kiinteistönhuolto, piha- ja puutarhanhoito sekä eläintenhoito mahdollistavat myös tutkinnon osien suorittamisen vaikka et olisi vielä edes opiskelija.

Oli unelmasi mikä tahansa; "ajatus lähtee sinusta ja yhdessä saamme sen liitoon!"

Autopaja

(16–29-vuotiaille) Puistotie 27:ssä sijaitseva autopaja tarjoaa mahdollisuuden oppia autojen, moottoripyörien ja pienkoneiden korjausta. Autopajalla työskentelet pienryhmässä ja saat yksilöllistä ohjausta.Voit suorittaa tutkinnon osia, suunnitella erilaisia koulutus- ja työllistymisvaihtoehtoja tai olla TE-toimiston työkokeilussa. Autopaja on autokorjaamo, jossa teemme tilauksesta autojen, mopojen ja moottoripyörien huollot ja korjaukset, kuten koneremontit ja katsastustarkistukset.

Lounaskahvila Cooperinkulma

tarjoaa eri-ikäisille järvenpääläisille kokemusta keittiö- ja ravintola-alan työelämästä. Toimintaan tullaan monilla erilaisilla sopimuksilla ja hyvin eri lähtökohdista. Tarjolla arkisin maittava buffet ja keittolounas sekä kahvilapalvelut.

Etsivä nuorisotyö

kulkee nuoren rinnalla ja apuna erilaisissa palvelu- ja viranomaisverkostoissa. Etsivä nuorisotyö tukee ja ohjaa hoitoon, opintoihin, työelämään sekä asumiseen liittyvissä asioissa asiakkaan sanoittamaan tahtiin. Työskentely perustuu vapaaehtoisuuteen ja työtä tehdään jalkautumalla asiakkaan omiin ympäristöihin.

Etsivän nuorisotyön asiakkaita voivat olla 18-29-vuotiaat Järvenpääläiset palveluiden ulkopuolella olevat tai palveluihin kiinnittymättömät nuoret.

Vasemmalta Osaaminen ja työ -valikosta löydät lisää tietoa palveluistamme työnhakijoille ja työnantajille. 

osaaminen työllisyys