• Osaamis- ja työllisyyspalvelut

A

Osaaminen ja työ

Arvoisa asiakas, poikkeustilanteen vuoksi 18.3 alkaen palvelupisteistämme Vaikuttamo, lounaskahvila Cooperin kulma, Kartanon Kahvila, Ohjaavien alojen LIITO-paja sekä Etsivä nuorisotyö on suljettuna.

Vaikuttamon ja etsivän nuorisotyön osalta työtä jatketaan pääsääntöisesti etänä sähköisesti ja puhelimitse.

Cooperin kulma on auki ma-pe 10.30-13.00 välisen ajan annosten noutoa varten. Katso Cooperin kulman sivuilta tarkemmat toimintaohjeet. Rakentavien alojen LIITO-paja toimii normaalisti Vanhankylänniemessä. Älä tule kipeänä pajalle!

Tiedotamme palvelupisteisiin liittyvistä muutoksista somekanavilla, tällä sivulla ja palvelupisteiden verkkosivulla.

Kiitos ymmärtäväisyydestäsi! Pysytään terveinä ja huolehditaan heikoimmassa asemassa olevista!

Osaamis- ja työllisyyspalveluihin kuuluu alla olevat toimipisteet. Palvelemme eri puolilla kaupunkia.

 Vaikuttamo

sijaitsee aivan keskustassa ja uravalmennuspalvelujen lisäksi tiloissa toimii myös Ohjaamo Järvenpää. Vaikuttamo palvelee kaikenikäisiä kuntalaisia työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyen. Työnantajille tarjoamme yhteistyömahdollisuuksia ja neuvontaa rekrytointeihin.

Liito-paja (16–29-vuotiaille)

Vanhakylänniemessä toimiva työpaja tarjoaa mahdollisuuden työkokeiluun sekä  työtehtävien hyväksiluvun jatko-opintoihin Keudalla. Monipuoliset työtehtävät, kuten rakentaminen, pintakäsittely, sisustaminen, kiinteistönhuolto, piha- ja puutarhanhoito sekä eläintenhoito mahdollistavat myös tutkinnon osien suorittamisen. 

Ohjausalan Liito-paja

toteutetaan yhdessä Seurakuntaopiston kanssa. Kasvatus- ja ohjausalasta, sekä koulunuorisotyön menetelmistä kiinnostuneet henkilöt voivat hakeutua TE-palveluiden kautta työkokeiluun, jonka päätyttyä tehdyt työtehtävät voidaan opinnollistaa. Opiskelijat voivat myös suorittaa opintoihinsa liittyviä jaksoja. 

Lounaskahvila Cooperinkulma ja Kartanon Kahvila

tarjoaa eri-ikäisille järvenpääläisille kokemusta keittiö- ja ravintola-alan työelämästä. Toimintaan tullaan monilla erilaisilla sopimuksilla ja hyvin eri lähtökohdista. Kartanon Kahvila toimii myös viikonloppuisin ja vastaa majoituspalveluista. Tarkemmat aukioloajat ja palvelut löydät kahviloiden kotisivuilta. 

Etsivä nuorisotyö (18-29-vuotiaille) 

kulkee nuoren rinnalla ja apuna erilaisissa palvelu- ja viranomaisverkostoissa. Etsivä nuorisotyö tukee ja ohjaa hoitoon, opintoihin, työelämään sekä asumiseen liittyvissä asioissa asiakkaan sanoittamaan tahtiin. Työskentely perustuu vapaaehtoisuuteen ja työtä tehdään jalkautumalla asiakkaan omiin ympäristöihin.

 

 

 

 Osaamis_ja_työllisyyspalvelut_logo