A

Osaaminen ja työ

Osaamis- ja työllisyyspalveluihin kuuluu alla olevat toimipisteet. Palvelemme eri puolilla kaupunkia.

 

Vaikuttamo

sijaitsee aivan keskustassa ja uravalmennuspalvelujen lisäksi tiloissa toimii myös Ohjaamo Järvenpää. Vaikuttamo palvelee kaikenikäisiä kuntalaisia työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyen. Työnantajille tarjoamme yhteistyömahdollisuuksia ja neuvontaa rekrytointeihin.

Liito-paja (16–29-vuotiaille)

Vanhakylänniemessä toimiva työpaja tarjoaa mahdollisuuden työkokeiluun sekä  työtehtävien hyväksiluvun jatko-opintoihin Keudalla. Monipuoliset työtehtävät, kuten rakentaminen, pintakäsittely, sisustaminen, kiinteistönhuolto, piha- ja puutarhanhoito sekä eläintenhoito mahdollistavat myös tutkinnon osien suorittamisen. 

Ohjausalan Liito-paja

toteutetaan yhdessä Seurakuntaopiston kanssa. Kasvatus- ja ohjausalasta, sekä koulunuorisotyön menetelmistä kiinnostuneet henkilöt voivat hakeutua TE-palveluiden kautta työkokeiluun, jonka päätyttyä tehdyt työtehtävät voidaan opinnollistaa. Opiskelijat voivat myös suorittaa opintoihinsa liittyviä jaksoja. 

Lounaskahvila Cooperinkulma ja Kartanon Kahvila

tarjoaa eri-ikäisille järvenpääläisille kokemusta keittiö- ja ravintola-alan työelämästä. Toimintaan tullaan monilla erilaisilla sopimuksilla ja hyvin eri lähtökohdista. Kartanon Kahvila toimii myös viikonloppuisin ja vastaa majoituspalveluista. Tarkemmat aukioloajat ja palvelut löydät kahviloiden kotisivuilta. 

Etsivä nuorisotyö (18-29-vuotiaille) 

kulkee nuoren rinnalla ja apuna erilaisissa palvelu- ja viranomaisverkostoissa. Etsivä nuorisotyö tukee ja ohjaa hoitoon, opintoihin, työelämään sekä asumiseen liittyvissä asioissa asiakkaan sanoittamaan tahtiin. Työskentely perustuu vapaaehtoisuuteen ja työtä tehdään jalkautumalla asiakkaan omiin ympäristöihin.

 

 

 

 Osaamis_ja_työllisyyspalvelut_logo