A

Osaaminen ja työ

Osaamis- ja työllisyyspalvelut tiedottaa: Autopajan huolto- ja korjauspalvelut sekä ammatillinen ohjaustoiminta asiakkaille on päättynyt.

Kiitämme asiakkaita ja yhteistyökumppaneita yhteistyöstä ja toivotamme hyvää kesää!

Lisätietoja antaa 12.7.2019 saakka: Nuorten osaamis- ja työllisyyspalveluiden esimies Päivi Kemp, puh. 040 315 3899

Kesäaukioloajat: mahdolliset poikkeamat kesäaukioloajoista löytyvät palvelupisteiden kotisivuilta ja/tai Järvenpään kaupungin pääsivulta poikkeukselliset aukioloajat tiedotteesta

Osaamis- ja työllisyyspalveluihin kuuluu Vaikuttamo (Ohjaamo Järvenpää ja työvalmennuspalvelut), etsivä nuorisotyö sekä ammattipajat lounaskahvila Cooperin kulma ja LIITO- ja autopaja. Tarjoamme palveluitamme eri puolilla kaupunkia. 

Vaikuttamo

sijaitsee aivan keskustassa ja työvalmennuspalvelujen lisäksi tiloissa toimii myös Ohjaamo Järvenpää. Vaikuttamo palvelee kaikenikäisiä kuntalaisia työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyen.

Työnantajille tarjoamme yhteistyömahdollisuuksia rekrytointeihin liittyen ja neuvontaa esimerkiksi palkkatukiasioissa. Meiltä voit löytää työntekijöitä yritykseesi!

Liito-paja (16–29-vuotiaille)

Vanhakylänniemessä toimiva työpaja tarjoaa mahdollisuuden työkokeiluun sekä  työtehtävien hyväksiluvun jatko-opintoihin Keudalla. Monipuoliset työtehtävät, kuten rakentaminen, pintakäsittely, sisustaminen, kiinteistönhuolto, piha- ja puutarhanhoito sekä eläintenhoito mahdollistavat myös tutkinnon osien suorittamisen vaikka et olisi vielä edes opiskelija.

Lounaskahvila Cooperinkulma ja Kartanon Kahvila

tarjoaa eri-ikäisille järvenpääläisille kokemusta keittiö- ja ravintola-alan työelämästä. Toimintaan tullaan monilla erilaisilla sopimuksilla ja hyvin eri lähtökohdista. Tarjolla arkisin maittava buffet ja keittolounas sekä kahvilapalvelut. Kartanon kahvila toimii myös viikonloppuisin ja vastaa myös majoituspalveluista 1.6 alkaen. Tarkemmat aukioloajat ja kesän poikkeusaukioloajat kahviloiden kotivisuilta, joihin linkit oikean sivun reunasta.

Etsivä nuorisotyö

kulkee nuoren rinnalla ja apuna erilaisissa palvelu- ja viranomaisverkostoissa. Etsivä nuorisotyö tukee ja ohjaa hoitoon, opintoihin, työelämään sekä asumiseen liittyvissä asioissa asiakkaan sanoittamaan tahtiin. Työskentely perustuu vapaaehtoisuuteen ja työtä tehdään jalkautumalla asiakkaan omiin ympäristöihin.

Etsivän nuorisotyön asiakkaita voivat olla 18-29-vuotiaat Järvenpääläiset palveluiden ulkopuolella olevat tai palveluihin kiinnittymättömät nuoret.

Vasemmalta Osaaminen ja työ -valikosta löydät lisää tietoa palveluistamme työnhakijoille ja työnantajille. 

Osaamis_ja_työllisyyspalvelut_logo