A

Työllisyyspalvelut

 

Joulunajan aukioloajat

Ajalla 3.12. - 21.12 työllisyysyksikön ja Ohjaamon yhteinen palvelupiste tarjoaa asiakkailleen palvelua vain ajanvarauksella. Tänä aikana Ohjaamon työntekijät tavoittaa joka arkipäivä numeroissa 040 315 3152 ja 040 315 3899. Työllisyysyksikön työntekijälle voi varata tarvittaessa tapaamisajan numerosta 040 315 2464.

Huom! Palvelupiste on suljettuna 24. 12.2018 - 1.1.2019.

Mannilantien palvelupiste on taas avoinna asiakkaille keskiviikkona 2.1.2019 alkaen ajanvarauksella.

Uuteen palvelupisteeseen voi tulla ilman ajanvarausta 7.1.2019 alkaen ma-to klo 11:30 - 16:30. TE-toimisto päivystää palvelupisteessä 8.1.2019 alkaen klo 11.30 - 16.30. Asiakkaita tullaan ottamaan vastaan edelleen myös ajanvarauksella.

Seuraa ilmoitteluamme myös facebookissa!

Rauhallista Joulua kaikille!

 

Työllisyyspalveluissa palkkatyö nähdään ihmisen ja hänen lähipiirinsä parhaana sosiaaliturvana. Työllisyydenhoidon tavoitteena on muun muassa  ennaltaehkäistä työttömyyden pitkittymistä, vähentää nuorisotyöttömyyttä sekä palvella työnantajia työllistämiseen liittyissä asioissa.

Kuntalaisena asiakkuuteemme pääset omatoimisesti puhelinsoitolla sekä kaupungin sosiaalitoimiston tai Työ- ja elinkeino -toimiston ohjaamana. Tavoitteenamme on tukea sinua avoimille työmarkkinoille henkilökohtaisen palvelun keinoin. Järjestämme myös työkokeilua ja palkkatukityöllistämistä. Palvelukielemme on pääasiassa suomi. Tarvittaessa käytämme tulkkia.

Työnantajana saat neuvoja erilaisiin työllistämisvaihtoehtoihin sekä tietoa haettavista työllistämistuista. Tavoitteenamme on, että työnantajien työvoimatarpeet ja työttömät työnhakijat kohtaavat. Meidän kautta voit myös löytää hakemasi uuden työntekijän.

Vasemmalta Työllisyyspalvelut -valikosta löydät lisää tietoa palveluistamme työnhakijoille ja työnantajille.

Työllisyysyksikkö_2018_2 

Työllisyysyksikössä kartoitamme järvenpääläisten palvelutarpeita, kehitämme työllistymistä edistäviä palveluja sekä tarjoamme ohjausta ja valmennusta kohti työmarkkinoita. Haluamme tarjota juuri sinullekin soveltuvia palveluja, joten tarvitsemme vinkkisi ja neuvosi palvelujemme kehittämiseen. Osallistu palvelujen luomiseen!

TYYLILLÄ DUUNIIN! 

Palvelu tällä hetkellä tauolla. Lue mitä palvelussa on tarjottu työttömille kuntalaisille. Katso myös esittelyvideot ja lue "blogia".

Duuniportaali.fi

Kaikille maksuton rekrytointisivusto. Paikalliset työnantajat ja työvoima kohtaavat! 

Maahanmuuttaja!

Versossa annetaan maahanmuuttoon ja kotoutumiseen liittyvää ohjausta ja tietoa maahanmuuttajille, viranomaisille ja yhteistyökumppaneille.