Ikäihmiset

Olemme koonneet näille sivuille tietoa ikäihmisille tarjottavista palveluista.

Myllytien toimintakeskus tarjoaa ikäihmisille toimintaa, tukea ja neuvontaa. Tutustu Myllytien toimintakeskuksen viikko-ohjelmaan ja tule mukaan monipuoliseen toimintaan. Toimintakeskuksen samassa rakennuksessa (Myllytie 11) toimii Lounaskahvila Cooperin Kulma, jossa voit piipahtaa maukkaalla lounaalla tai kahvilla.

Tarvitsetko apua tietokoneen, älypuhelimen tai tablet-laitteen käytössä? Järvenpäässä toimii paikallinen digitukiverkosto, johon kuuluvat Järvenpään Opisto, Eläkeläisneuvosto, kaupungin kirjasto, Myllytien toimintakeskus, Enter ry, Ammattiopisto Spesia ja Keski-Uudenmaan yhdistysverkosto. Katso lisää digitukiverkoston sivuilta.

Sivuiltamme löydät tietoa myös ikäihmisten terveellisestä ravitsemuksesta. Ikäihmisille, heidän läheisilleen ja ikääntyneiden parissa työskenteleville on julkaistu valtakunnallinen ravitsemusportaali, johon on koottu luotettavaa tietoa ravitsemuksesta ja sen merkityksestä.

Järvenpään kaupungissa toimii eläkeläisneuvosto. Eläkeläisneuvoston tavoitteena edistää järvenpääläisten ikäihmisten oikeuksien toteutumista ja kehittää yhteistyössä eri toimialojen jo olemassa olevia sekä uusia palveluita. Lisätietoa eläkeläisneuvostosta verkkosivuiltamme.

Vanhustyön keskusliiton sivuilta löydät monipuolista tietoa olipa sitten kysymys sosiaalisista suhteista, digitaidoista, ikäystävällisestä asumisesta tai asuntojen korjausneuvonnasta.

Harrastamista ja hyvinvointia

Järvenpäässä voit monipuolisesti harrastaa ja viettää vapaa-aikaa! Katso myös nämä tärpit.

Liikunta- ja ulkoilupaikat
Liikuntaohjauspalvelut
Urheiluseurat ja yhdistykset
Kirjasto
Järvenpään Opisto
Matkailu ja kulttuuri  
Järvenpään tapahtumakalenteri

Jaa juttu: