Palveluja rakentajalle ja kuntalaiselle

Järvenpää-infosta saat rakentajana monipuolista tietoa ja neuvoa rakentamiseen. Annamme neuvontaa tontin rakennuskelpoisuuden ja rakennusoikeuden selvittämiseen. Meiltä saat tietoa tonttisi kaavamääräyksistä sekä voit tilata kartta-aineistoja rakentamisen lupia varten, tonttijakokarttoja, kiinteistörekisteriotteita, lainhuutotodistuksia sekä rasitustodistuksia.

Järvenpää-infossa voit tutustua nähtävillä oleviin asemakaavasuunnitelmiin ja katusuunnitelmiin. Kuulutukset ja ilmoitukset julkaistaan ensisijaisesti verkkosivuillamme ja myös ilmoitustaululla Järvenpää-infossa.

Rakennuslupa-asiat: www.lupapiste.fi. Luvat käsitellään rakennusvalvonnassa.

Karttakauppa

Sähköisestä karttakaupasta löydät kartta-aineiston rakentamisen suunnittelua varten kuten asemakaavaotteet, pohjakartat, tonttikartat, ilmakuvakarttaotteet, kunnallistekniset liitoskohtakartat, opaskartat ja dwg-kartta-aineistot.

Hinnasto

Kaupunkikehityksen maksut 1.2.2023
Kaupunkitekniikan maksut 1.12.2020
Kaupunkitekniikan maksut selostusosa 1.12.2020
Rakennusvalvonnan maksut 2020
Järvenpään jätemaksutaksa
Jätteiden vastaanotto ja hinnasto
Liikuntapaikkojen ja palveluiden hinnastot

Muita palveluja kuntalaiselle

Järvenpää-infosta saat tietoa myös muun muassa kaupungin venepaikoista ja viljelypalstoista.

Lumen ja maan vastaanotto Järvenpäässä

Lumenvastaanottopaikka on suljettu toistaiseksi. Lämpimien sääolosuhteiden vuoksi lumenvastaanottopaikan turvallisuutta ei voida taata.

Järvenpään kaupunki ottaa maksua vastaan puhtaita lumia ja ylijäämämaita osoitteessa Hyötykuja 3, 04400 Järvenpää.

Lumenkaatopaikka on avoinna ma-su klo 6–22. Mahdollisesta aukioloajan ulkopuolella tapahtuvasta lumentuonnista on sovittava erikseen Alltime Oy:n kanssa. Maankaatopaikka on avoinna ma-to klo 7-15.30 ja pe klo 7-13.30.

Huomioithan, että asiakkuuden hyväksyminen vie noin 2-3 arkipäivää. Hyväksyminen tapahtuu Järvenpää-infon aukioloaikoina ma-ke klo 9-15, to klo 9-17 ja pe klo 9-13.

Urakoitsijan ohje

Jaa juttu: